Mesela 3 gün önce Apple Watch Ultrayı 2 yıldır %100 pil sağlığı ile kullanırken, kalitesiz bir adaptöre takmak zorunda kaldım hemen %99'da düştü. Belki şans belki bir denk geliş diyebilirsiniz ama değildi cihaz 3 saatte şarj oldu ve bittiğinde sağlık düşmüştü kablo olarak pek inanmıyorum ama adaptör yani güç veren kısım kesinlikle çok önemli.Asıl problem her zaman kalitesiz adaptördür, kalitesiz adaptör ile şarj etmeyin cihazlarınızı. Bilgisayarın güç çıkışının pek önemi yoktur USB zaten bilgisayar üzerinden USB 2.0 5V-500mA - USB 3.0 5V-900mA olarak besleme yapar buda oldukça yavaştır. Kablonun kalitesiz olması öyle pek aman aman etki etmez.![]()
Asıl problem her zaman kalitesiz adaptördür, kalitesiz adaptör ile şarj etmeyin cihazlarınızı. Bilgisayarın güç çıkışının pek önemi yoktur USB zaten bilgisayar üzerinden USB 2.0 5V-500ma - USB 3.0 5V-900ma olarak besleme yapar bu da oldukça yavaştır. Kablonun kalitesiz olması öyle pek aman aman etki etmez.Eki Görüntüle 2345057
Mesela 3 gün önce Apple Watch ultrayı 2 yıldır %100 pil sağlığı ile kullanırken, kalitesiz bir adaptöre takmak zorunda kaldım hemen %99'da düştü. Belki şans belki bir denk geliş diyebilirsiniz ama değildi cihaz 3 saatte şarj oldu ve bittiğinde sağlık düşmüştü kablo olarak pek inanmıyorum ama adaptör yani güç veren kısım kesinlikle çok önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.