Çalınan ASUS İncelemem!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Komik insanlarsınız vesselam, ASUS böyle bir kampanya başlatmış, ben de kopyala yapıştır yaptım. Neyin şikayeti kardeşim, çalmak ne demek? :D Sosyal mecrayı biraz fazla mı abartıyorsunuz? Yorumun mülkiyeti mi olur? :D

Bekliyorum canım şikayetini sabırsızlıkla. Ayrıca kulaklıktan bende de var, ben de kendi kulaklığımın seri numarası ile kendi yorumumu kattım, senin incelemende bahsettiğin cümleleri alarak oraya yorum olarak yazdım. :D Sen de ASUS özelliklerini paylaşmışın, ilk biz paylaştık diye şikayette mi bulunsun? :D
Yüzsüz yüzsüz gülücük atmış bir de.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 mesaj yazmış ama profilinde mesaj sayısı 0 yazıyor. Büyük ihtimal kalıcı ban.

@Meyblus ASUS'a 2 yerden mail attım, ödül sistemi olan yerden ve harici, bir dönüş yapılmadı. Sanalmarketim ile görüştüm, sadece yorumu kaldırabildiler, kişisel bir bilgi alsaydım şikayet başvurusu yapabilirdim. Bir telefon numarasına ulaştım fakat kişiyi tam doğrulayamadığım için bıraktım. Cimer'e başvursam elde bilgi yok, takipsizlik verip çıkacaklar, daha önce öyle oldu. Yani anlayacağınız güzel ülkemde yine çakal, çakallığı ile kazandığıyla kaldı... Sonra ülke neden bu halde, kişi doğru mu, değil mi, bilmiyorum ama zeka seviyesi ortada.

Komik insanlarsınız vesselam, ASUS böyle bir kampanya başlatmış, ben de kopyala yapıştır yaptım. Neyin şikayeti kardeşim, çalmak ne demek? :D Sosyal mecrayı biraz fazla mı abartıyorsunuz? Yorumun mülkiyeti mi olur? :D

Bekliyorum canım şikayetini sabırsızlıkla. Ayrıca kulaklıktan bende de var, ben de kendi kulaklığımın seri numarası ile kendi yorumumu kattım, senin incelemende bahsettiğin cümleleri alarak oraya yorum olarak yazdım. :D Sen de ASUS özelliklerini paylaşmışın, ilk biz paylaştık diye şikayette mi bulunsun? :D
Hah 😃 Şu arkadaşa 😃 1000 yıl ban beklerdim 😃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı