Olayın üstünden 1 ay geçmiş. Sonuç nedir? @ApRa, @Recep Baltaş.
Yüzsüz yüzsüz gülücük atmış bir de.Komik insanlarsınız vesselam, ASUS böyle bir kampanya başlatmış, ben de kopyala yapıştır yaptım. Neyin şikayeti kardeşim, çalmak ne demek?Sosyal mecrayı biraz fazla mı abartıyorsunuz? Yorumun mülkiyeti mi olur?
Bekliyorum canım şikayetini sabırsızlıkla. Ayrıca kulaklıktan bende de var, ben de kendi kulaklığımın seri numarası ile kendi yorumumu kattım, senin incelemende bahsettiğin cümleleri alarak oraya yorum olarak yazdım.Sen de ASUS özelliklerini paylaşmışın, ilk biz paylaştık diye şikayette mi bulunsun?
![]()
Konu Dışı mesajları mesaj olarak geçmediği içindir muhtemelen.1 mesaj yazmış ama profilinde mesaj sayısı 0 yazıyor. Büyük ihtimal kalıcı ban.
Doğru. Büyük ihtimal arkadaş bu konuya cevap vermek için hesap açtı. Banı açılsa dahi bir daha girmez foruma.Konu Dışı mesajları mesaj olarak geçmediği içindir muhtemelen.
HahKomik insanlarsınız vesselam, ASUS böyle bir kampanya başlatmış, ben de kopyala yapıştır yaptım. Neyin şikayeti kardeşim, çalmak ne demek?Sosyal mecrayı biraz fazla mı abartıyorsunuz? Yorumun mülkiyeti mi olur?
Bekliyorum canım şikayetini sabırsızlıkla. Ayrıca kulaklıktan bende de var, ben de kendi kulaklığımın seri numarası ile kendi yorumumu kattım, senin incelemende bahsettiğin cümleleri alarak oraya yorum olarak yazdım.Sen de ASUS özelliklerini paylaşmışın, ilk biz paylaştık diye şikayette mi bulunsun?
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.