Epic Games Çalınan hesap nasıl geri alınır?

ismail0606

Decapat
Daha fazla  
Epic Games hesabım çalındı. Mail attım 3 gün oldu, daha önce başına gelen var mı varsa hesabı geri aldı mı?
Adamlar 2 adımlı doğrulamayı da geçmiş e postayı değiştirmişler. Yardımcı olabilecek biri varsa yazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games hesabım çalındı. Mail attım 3 gün oldu, daha önce başına gelen var mı varsa hesabı geri aldı mı?
Adamlar 2 adımlı doğrulamayı da geçmiş e postayı değiştirmişler. Yardımcı olabilecek biri varsa yazsın.

Benim de hesabım çalınmıştı desteğe yazdığımda geri vermişlerdi istedikleri bilgileri doğru verirseniz sorun olmaz.

Hocam benim Epic hesabım çalındı hesabın ilk bilgilerini biliyorum ve ilk adı biliyorum faturam da var hesabı nasıl alacağım yardım eder misin?

Epic Games'e hesabınızın çalındığı hakkında mesaj atın onlar size gereken bilgileri soracak sorduğu soruları doğru cevaplarsanız geri vereceklerdir.

Hocam cuma sabah gönderdim ama hala cevap yok bir de İngilizce yazdım hesabımın adını ve ilk epostasını belirttim ne kadar sürede dönerler.

Hocam döndüler bana bir link attılar hesabınızı kurtarmak çok istiyoruz falan filan sonra linkte hesap kurtarma aşamaları vardı işte hesap kimliği ilk e-posta ilk ad vesaire yazdım gönderdim kabul olur mu acaba?

Sordukları sorulara doğru cevap verdiyseniz geri verirler hesabınızı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı