Steam Çalınan hesap nasıl geri alınır?

erayizm

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar, Steam hesabım çalındı. Bir sürü oyun almıştım çalan kişi şifreyi e-postayı her şeyi değiştirmiş. Okuduğum iletilere göre Steam destek hesabın benim olduğumu doğrulamak için CD Key'de istiyor. Bir sürü faturam var sadece faturaları göndermek yeterli olur mu yoksa CD Key zorunlu mu? Çünkü hesabıma giremediğim için CD Keylerime ulaşamıyorum. E-postama falan da gelmemiş, nasıl ulaşabilirim CD Keylerime bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Öncelikle selamlar, Steam hesabım çalındı. Bir sürü oyun almıştım çalan kişi şifreyi e-postayı her şeyi değiştirmiş. Okuduğum iletilere göre Steam destek hesabın benim olduğumu doğrulamak için CD Key'de istiyor. Bir sürü faturam var sadece faturaları göndermek yeterli olur mu yoksa CD Key zorunlu mu? Çünkü hesabıma giremediğim için CD Keylerime ulaşamıyorum. E-postama falan da gelmemiş, nasıl ulaşabilirim CD Keylerime bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Satın alma faturalarınız duruyorsa Steam yardımcı olur.

Sadece faturalar yeterli olacaktır.

Teşekkürler, kart bilgilerimi ve faturaları gönderdim. Umarım yardımcı olurlar, duruma göre editleyeceğim.

Yardımcı olurlar, Steam destek bu konuda fazla iyi,

Muhtemelen faturalar yeterli olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşın attığı videodan anlaşılacağı üzere globaldede ünlü bu olaylar :D

Öncelikle selamlar, Steam hesabım çalındı. Bir sürü oyun almıştım çalan kişi şifreyi e-postayı her şeyi değiştirmiş. Okuduğum iletilere göre Steam destek hesabın benim olduğumu doğrulamak için CD Key'de istiyor. Bir sürü faturam var sadece faturaları göndermek yeterli olur mu yoksa CD key zorunlu mu? Çünkü hesabıma giremediğim için CD keylerime ulaşamıyorum. E-postama falan da gelmemiş, nasıl ulaşabilirim CD keylerime bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Muhtemelen CD key isteyecek artık çoğu zaman CD key istiyorlar 2024 Aralık gibi bir hesabım çalındı çok saçma bir şekilde adam benim haberim yok 1.5 ay falan kullanmıs oyun falan almış hesabı bir buldum alakası yok talep verince hiç umurlarında olmadan CD key istediler sap gibi kalan ben oldum. Siz yine de deneyin şansınızı ve kayıp olan CD keylerinizi satın aldığınız yerlerden bulabilirsiniz en basitinden veya ücretsiz temin ettiğiniz yerlerden vesaire.

Muhtemelen CD key isteyecek artık çoğu zaman CD key istiyorlar 2024 Aralık gibi bir hesabım çalındı çok saçma bir şekilde adam benim haberim yok 1.5 ay falan kullanmıs oyun falan almış hesabı bir buldum alakası yok talep verince hiç umurlarında olmadan CD key istediler sap gibi kalan ben oldum.
Umarım istemez çünkü CD keylerime erişemiyorum hiç bir şekilde, etkinleştirdiğimde e-postama falan da gelmemiş.

Merak etmeyin faturalar yeterli olur. 8 yıl önceki hesabımı birileri durduğu yerde çalmıştı. Hesap açma ve sadece 1 oyun satın alma e-mail vardı. Steam desteğe hesabı açtığımda gelen mail görüntüsünü ve o 1 oyunun faturasını yolladığımda direkt olarak geri verdiler. Desteği bekleyin, çözerler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı