Çalınan Riot Games hesabı kurtarılabilir mi?

Angen

Centipat
Katılım
18 Şubat 2021
Mesajlar
37
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ben Valorant oyuncusuyum ve hesabım çalındı. Riot'a hesap kurtarma, doğrulama sorularını cevaplayip kendi sayfasından ticket attım. Bana "24 saat sonra hesabınız sizin olduğunu kanitina vardık" dediler, şifre ve oyuna girebilmem için bana yeni bir Gmail kurmami ve o Gmail'i Riot'a ticket atmami istediler. Ben de yeni Gmail kurdum ve her şeyi sorunsuz hallettim. Riot'a cevap atmak için Gmail'den verdikleri linke ya da bilet numarasına tıkladığımda hesaba girmemi istiyorlar, fakat hesap çalındı ve atamıyorum. Ben de Gmail uzerinden yanıtlarım Gmail'i yazdım, sizce bir sorun olur mu? Gmail üzeri yanıtlamak doğru olur mu?
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20220726_125641.jpg
    IMG_20220726_125641.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk seferinde nasıl iletişime geçtin peki? Hesapsız ticket attıysan mailden cevap verirsin. Onlar bir link atmadı mı buradan mailinizi atın filan diye?
 
Destek sistemi aksiliğe uğradığı zaman "mail üzerinden de bizimle iletişime geçebilirsiniz." demişlerdi ancak yıllar önce attığım maile cevap vermediler. Gene de destek politikalarına göre mail üzerinden iletişime geçmenizde sıkıntı yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı