Çalınan Roblox hesabı nasıl kurtarılır?

Suspecto21

Femtopat
Daha fazla  
Roblox'a en son ocak aylarında girdim ve bir daha oynamadım geçen günlerde gireyim dedim. Birisi hesabı çalmış şifreyi değiştirmiş kayıtlı telefon ve epostayı kaldırmış. Roblox ile iletişime geçtim ve ödemelerimin bir tanesinin işlem numarasını attım ama Roblox moderatörleri çok inatçı olsa gerek bir türlü doğrulayamadılar ve en sonunda maalesef hesabın size ait olduğu doğrulayamadık diye bir şey söyleyip konuyu kapattılar. Herhangi bir şekilde kurtarma yöntemi var mı?

Roblox'a en son ocak aylarında girdim ve bir daha oynamadım geçen günlerde gireyim dedim. Birisi hesabı çalmış şifreyi değiştirmiş kayıtlı telefon ve epostayı kaldırmış. Roblox ile iletişime geçtim ve ödemelerimin bir tanesinin işlem numarasını attım ama Roblox moderatörleri çok inatçı olsa gerek bir türlü doğrulayamadılar ve en sonunda maalesef hesabın size ait olduğu doğrulayamadık diye bir şey söyleyip konuyu kapattılar. Herhangi bir şekilde kurtarma yöntemi var mı?

Hesap cookielerinizi bir yere verdiniz mi?

Eklentiler olarak betterroblox rogold Roblox+ ve friend removal button vardı bunlarda cookilere izin istiyor galiba.

Hocam bahsedilen cookie o değil, ayrıca Robux aldığınız da mail hesabınıza e-fatura gönderiliyor. destek ekibine durumu belirttiğinizde sizden faturayı istiyeceklerdir verdiğiniz zaman hesabınızın şifresini yenilemek için bir hak verecekler bu şekilde çözmüş olacaksınız.

Hocam bahsedilen cookie o değil, ayrıca Robux aldığınız da mail hesabınıza e-fatura gönderiliyor. Destek ekibine durumu belirttiğinizde sizden faturayı istiyeceklerdir verdiğiniz zaman hesabınızın şifresini yenilemek için bir hak verecekler bu şekilde çözmüş olacaksınız.

Faturada bir numara vardı işlem numarası diye onu attım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı