Rehber Çalınan Rockstar Games hesabını kurtarmak

Olmasına gerek yok. Direkt Support kısmına gir.
1764964377661.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

şöyle bir video buldum

Şu an tam olarak onu yapıyorum da ayrıyeten bu kadar salaklık dikkatsizlik 1 haftadır kendimde değilim ya :D

Anlamadığım şey olay nasıl oldu 2 aşamalıyı kurdunuz sonra hesabın e postasını mı değiştirdin?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

şöyle bir video buldum

Anlamadığım şey olay nasıl oldu 2 aşamalıyı kurdunuz sonra hesabın e postasını mı değiştirdin?

Şöyle anlatayım hocam elimde A emaili ve B emaili var hesabı A emaili üzerinden kurtardım B emailine değiştirdim hesaba kurulan 2 aşamalı faktörü adında A emaili yazıyordu bende bir hata yapıp onu sildim ve şuan hesap bende ancak kaldıramıyorum

Şöyle anlatayım hocam elimde a emaili ve b emaili var hesabı a emaili üzerinden kurtardım b emailine değiştirdim hesaba kurulan 2 aşamalı faktörü adında a emaili yazıyordu bende bir hata yapıp onu sildim ve şu an hesap bende ancak kaldıramıyorum.

A mail hesabını mı sildiniz.

A mail hesabını silmedim a mailine bağlı olan doğrulamayı sildim aslında hesabın ana doğrulamasıydı sadece adı a emailinde kalmıştı dikkatsizliğim burada.

Anladım vallahi ticket atmaktan başka çare yok internetin kablosunu çek reset filan at tekrar siteye gir.
Ama girişte hesabı hatırla yapmadıysan siteyi kapama F5 çek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı