Steam Çalınan Steam hesabı geri alınabilir mi?

Neowmid

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle selam arkadaşlar, malum son dönemlerde Source 2 furyası var ve benim kardeşim(10) bu konuda heyecanlı olduğu için bir platform üzerinden görmüş olduğu sözde Source 2 beta keyi verdiğini iddia eden linke tıklamış ve benim hesabımı girmiş. Sonuç olarak Steam hesabım çalınmış maili şifresi ve telefon numarası değiştirilmiş elimde hesabın ilk maili, kayıtlı olan kredi kartının bilgileri, bu zamana kadar almış olduğum Steam cüzdan bakiyelerinin dekontları ve aldığım oyunların mailleri bulunuyor ama sadece ilk almış olduğum oyunun fatura bilgisi yok. Hesabı geri almak mümkün mü yoksa bir soğuk su içmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selam arkadaşlar, malum son dönemlerde Source 2 furyası var ve benim kardeşim(10) bu konuda heyecanlı olduğu için bir platform üzerinden görmüş olduğu sözde Source 2 beta keyi verdiğini iddia eden linke tıklamış ve benim hesabımı girmiş. Sonuç olarak Steam hesabım çalınmış maili şifresi ve telefon numarası değiştirilmiş elimde hesabın ilk maili, kayıtlı olan kredi kartının bilgileri, bu zamana kadar almış olduğum Steam cüzdan bakiyelerinin dekontları ve aldığım oyunların mailleri bulunuyor ama sadece ilk almış olduğum oyunun fatura bilgisi yok. Hesabı geri almak mümkün mü yoksa bir soğuk su içmeli miyim?

Hocam bir ara benim de çalındı zaten orada da yazar ama söyleyeyim alışveriş yaptığınız kartın son 4 hanesi ad soyad oraya girdiğiniz adres bir de faturaları falan atarsanız alırsınız diye düşünüyorum ben geri almıştım 2-3 gün içinde bir de o süre içinde bir şekilde hesabımı kilitlemiştim galiba.

Geri almak mümkün. Hesabın e postasına bilgilerin değiştiğine dair bir mail gelmiş mi bir bak. Gelmişse hesabı güvene alabilirsin. Gelmemişse de desteğe yaz mail adresini vb ekle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı