Çalınan Steam hesabı için dava açmak

Noxious17

Centipat
Arkadaşlar dün bir konu açmıştım Steam Hesabım çalındı diye. (Bu olayın parasında değilim kişinin ceza almasını istiyorum.) Şimdi ben bu adama dava açmak istiyorum ama adama ait sadece konuşmalar ve barkod bilgisine sahibim. Ne kimlik fotosu var, ne telefon numarası. Hesabı Facebook dan satın almıştım. Hesabını kapatmış. Ben bu adama nasıl dava açabilirim? Uğraşılır mı uğraşılmaz mı? Onu bilmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok çok düşük bir ihtimal için uğraş verebilecek maddi imkana sahipseniz uğraşın, peşini bırakmayın.

Aksi takdirde @kino hocamın dediği gibi başından savmak için bir şeyler geveleyecektir.

Ayrıca suçlu bulunan siz de olabilirsiniz, hesap alım satımı yapmak suç.

Yaşım 16 elimde kanıt yok gibi nasıl açabilirim ki uğraşasım yok ama sadece bilgi almak istiyorum.

Uğraşılır mı uğraşılmaz mı?

Uğraşılmaz. Dosya masrafları, avukat ücreti, davanın açılması, herifin mahkemeye gelmemesi, en az 2 sene uğraştırması derken hem zamana hem de paraya yazık. Tabi bu dediklerim bildiğin bir kişiyi mahkemeye veriyorsan geçerlidir. Tanımadığın bilmediğin görmediğin bir herifi mahkemeye veremezsin. Gidersin mahkemeye sana sorarlar kim bu adam, adresi var mı, telefonu var mı? Öyle önüne gelene dava açamazsın. Yapacağın tek şey üzerine bir bardak su içip bir daha ondan bundan hesap almamak. Hesap satan herkes net scammer'dır. Geçmiş olsun.

Uğraşılmaz. Dosya masrafları, avukat ücreti, davanın açılması, herifin mahkemeye gelmemesi, en az 2 sene uğraştırması derken hem zamana hem de paraya yazık. Tabi bu dediklerim bildiğin bir kişiyi mahkemeye veriyorsan geçerlidir. Tanımadığın bilmediğin görmediğin bir herifi mahkemeye veremezsin. Gidersin mahkemeye sana sorarlar kim bu adam, adresi var mı, telefonu var mı? Öyle önüne gelene dava açamazsın. Yapacağın tek şey üzerine bir bardak su içip bir daha ondan bundan hesap almamak. Hesap satan herkes net scammer'dır. Geçmiş olsun.
Sizin gibi açıklayıcı yazan olmamıştı teşekkür ederim bilgi için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı