Çalınan Steam Hesabı

Bu işler nasıl bu kadar kolay olabiliyor? Steam yeterince güvenli değil herhalde.

Steam mi güvenilir değil? Her yollanan bağlantıya tıklarsan adamlar ne yapsın? Bilmediğin sitelere hesabınla giriş yapmayacaksın.

SMS kodu ile Steam Guard nasıl kaldırılmış onu anlamadım ben.

Gayet basit, phishing yani oltalama yöntemiyle. Kendi eliyle Steam Guard kodunu teslim ederek devre dışı bırakmalarına izin vermiş.

Steam mi güvenilir değil? Her yollanan bağlantıya tıklarsan adamlar ne yapsın? Bilmediğin sitelere hesabınla giriş yapmayacaksın.

Gayet basit, phishing yani oltalama yöntemiyle. Kendi eliyle Steam Guard kodunu teslim ederek devre dışı bırakmalarına izin vermiş.
E-posta nasıl değişiyor?

Ben üye olduğumda Steam Guard yoktu arkadaşlar. Hesap kısıtlaması da mevcut değildi, herkes cirit atıyordu Steam'de. Fake kullanıcı botlarını bilmeyen kalmamıştır belki de.

O zamanlar bile hesabıma bir kere giriş teşebbüsünde bile bulunulmadı.

Ben daha ömrümde tek bir hesap bile çaldırmadım. Bu işler kullanıcı yardımı olmadan kolay kolay gerçekleştirilemez. Herhangi bir sistem açığı olmadığı sürece tabii ki.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı