Çalınan Valorant hesabı nasıl kurtarılır?

Güzel lafmış.
E ne yapayım? Oyunların fiyatları aldı başını gidiyor. Hep ücretsiz oyunmu oynayayım?

Yapacak bir şey yok beni bile korsana yönlendirdi forumlardaki mesajlarımı görürsen haklı oldugumu anlayacaksın korsana karşıttım.
 
Güncelleme: Adamlar bana inanmadı ve dediler ki eğer daha önce satın alım yaptıysan onun kodunu gönder. Bende onu nasıl bulacağımı bilmiyorum. Bende adamlara daha önce yatırdığım VP'lerin faturalarını attım olur mu sizce?

Yani çıldırıcağım resmen. Adam bana diyor ki "daha önce satın alımınıza dair kodu verirsen hesabını kurtarabiliriz" ve işin komik kısmı şu benim e-postam değiştirilmiş ve ben giriş yapamıyorum. Satın alım kodlarına da sadece Riot hesabınıza giriş yaparak bakabiliyorsunuz ve adam e-postasyı değiştirmiş. Ben bunu söylememe rağmen adam diyor ki "giriş yaparak kodu söylemezseniz işlem yapamayız" lan adamlara dekont attım, hesabın ilk e-postası bende neymiş kullanıcı adımı hatalı girdiğim için olmuyormuş. Dalga geçiyorlar resmen ya. Hani hesabın ilk e-postası sende olursa her türlü hesabı alırdım? Ya 2 adımlı doğrulama açık olmasına rağmen bana hiç kod falan gelmedi adam elini kolunu sallaya sallaya giti çaldı bu Riot'da benimle dalga geçiyor. İnanın ki şu an tansiyonum fırladı ya sinirden PC'yi kıracağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı