Ephie
Centipat
Daha fazla
Ayın 11'inde yüklediğim bir uygulamadan sonra verilerim çalındı. İlk fark ettiğimde Roblox'ta oyun oynuyordum ve birisi bir anda aynı hesap üzerinden oyuna girdi ve oyundan atıldım. Sistemdeki 3 Gmail'e ve kayıtlı şifrelere erişmişler. Uygulamayı sildim, Kaspersky indirdim. Main e-postayı ve yan e-postalardan 1 tanesini bir kere değiştirdim ve başka sorun olmadı; ama içinden bir tanesini 3-4 kere değiştirdim, ama hala Riot hesabıma girebiliyorlar ve Roblox hesabımın şifresini (hesaba giriş yapamasalar da) her seferinde öğrenebiliyorlar. Kaspersky ile defalarca taradım; hiçbir sorun yok, cihazda yabancı bir uygulama kalmadı. Nasıl bu işin içinden çıkabilirim? Format atmak istemiyorum. Zaten pek bir şey yapamıyorlar ama kayıtlı şifrelerden, e-posta veya telefon numarasıyla kaydolmamış Roblox hesaplarıma erişimi tamamen kaybettim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca bunu yapan kişiler sanırım tek bir kişide değil veya vpn kullanmaktalar çünkü her seferinde farklı bir ip kullanılıyor. Aşağıyada bir fotoğraf bırakıyorum.
Ayrıca bunu yapan kişiler sanırım tek bir kişide değil veya vpn kullanmaktalar çünkü her seferinde farklı bir ip kullanılıyor. Aşağıyada bir fotoğraf bırakıyorum.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: