Çalıntı Hesap PUBG Ban Sorunu

UzumluKekim

Kilopat
Daha fazla  
Sabah saatlerinde Fake Steam Login API'sı ile kandırıldım ve fark ettiğim an destek ticketi attım. Hesabımı birkaç saat önce geri aldım, fakat hesabımda PUBG yasaklaması ile karşılaştım. Gidip PUBG'ye destek ticket'ı attım. Sağlam kanıtlarım var, sizce banım kaldırılır mı? Hayatım boyunca oyundaki hilelere karşı bir insan olarak yaşadım. Bu durum beni üzüyor. Özellikle de oyuna 70 lira verip, sadece 8 saat oynayabilmiş olmak. Ek'e bir resim ekledim hesabımın çalındığına dair. Bunun aynısını PUBG destek birimine de attım. Sizce banım açılır mı?

Screenshot_11.png

Politikacıların cevapları gibi olmuş, soru hariç herşeye cevap vermiş.
Konuya gelince, cs olsa bi’ nebze biliyoruz sistemin nasıl işlediğini ancak PUBG için bir şey söyleyemeyeceğim. Hile korumasının iyi olduğunu biliyorum sadece, şahsi fikrim açılmayacağı yönünde.
Senin yaptığın cevapta politikacılar gibi olmuş, benimkinin aksine..
İsterseniz oy toplamak için sizin verdiğiniz yetersiz bilgileri biraz açayım ne dersiniz ?

Pubg nin hile koruması, anti cheat sistemi BattlEye dir. Kısacası BE. BE sistemi karmaşık olmakla birlikte public yani halka yayılan hileleri birkaç gün içerisinde fixler. Sistem genellikle aob scan ile işler. BE çalışanları internette yayılan hileleri indirip çalıştırır. Çalışan uygulamadan array dizini alır ve BE nin pattern havuzuna ekler. Doğal olarak BE bu pattern havuzundaki tüm patternleri belirli aralıklarla oyunda taratır ve eşleşen herhangi bir sonuç bulursa ban atar.
Bu ban 2 ye ayrılır,
1- Sadece oyundan ban yersiniz.
2-BattleEye global ban yersiniz.
Yukarıda anlattığım sistem BE nin sadece görünen yüzü. En karmaşık olmayan ve hile geliştiricileri tarafından bilinen BE nin çalışma prensibinin %20 si.

En korkmanız gereken 2. şık. Çünkü eğer global ban yerseniz Fortnite gibi BattleEye kullanan hiçbir oyunu oynayamazsınız. Yüksek ihtimal global ban yemediniz, genellikle bu banı hile geliştiricilerine atıyorlar. Sadece oyundan ban yediyseniz, yediğiniz bu banın açılması OYUN ekibiyle ilgilidir. @Carlsberg arkadaş PUBG hakkında bilgisi olmadığını söylemiş. Daha önceki verilen cevaplarada politik cevaplar demiş. Bilgisizliğini maruz görün. PUBG ve BE hakkında bilgim olduğundan dolayı sorunuzu daha açık bir şekilde cevaplayayım:

Geçmiş olsun, soğuk bir su iç, aksini iddia edenlere de inanma. Ban açılma şansı: 0 :)

PUBG "genellikle" (%99) attığı banı açmıyor. Hesap güvenliği sizin sorumluluğunuzda diyor. Kaldıki farkında olmadan elektronik imzanızın olduğu steam sözleşmesinde de bu yazıyor. Kısacası, o ban açılmayacak. Üzgünüm , yapacak bir şey yok. Ders çıkarıp yaptığınız hataları yapmayın. İyi günler.

Senin yaptığın cevapta politikacılar gibi olmuş, benimkinin aksine..
İsterseniz oy toplamak için sizin verdiğiniz yetersiz bilgileri biraz açayım ne dersiniz ?

PUBG nin hile koruması, anti cheat sistemi BattlEye dir. Kısacası BE. BE sistemi karmaşık olmakla birlikte public yani halka yayılan hileleri birkaç gün içerisinde fixler. Sistem genellikle aob scan ile işler. BE çalışanları internette yayılan hileleri indirip çalıştırır. Çalışan uygulamadan array dizini alır ve BE nin pattern havuzuna ekler. Doğal olarak BE bu pattern havuzundaki tüm patternleri belirli aralıklarla oyunda taratır ve eşleşen herhangi bir sonuç bulursa ban atar.
Bu ban 2 ye ayrılır,
1- Sadece oyundan ban yersiniz.
2-BattleEye global ban yersiniz.
Yukarıda anlattığım sistem BE nin sadece görünen yüzü. En karmaşık olmayan ve hile geliştiricileri tarafından bilinen BE nin çalışma prensibinin %20 si.

En korkmanız gereken 2. şık. Çünkü eğer global ban yerseniz Fortnite gibi BattleEye kullanan hiçbir oyunu oynayamazsınız. Yüksek ihtimal global ban yemediniz, genellikle bu banı hile geliştiricilerine atıyorlar. Sadece oyundan ban yediyseniz, yediğiniz bu banın açılması OYUN ekibiyle ilgilidir. @Carlsberg arkadaş PUBG hakkında bilgisi olmadığını söylemiş. Daha önceki verilen cevaplarada politik cevaplar demiş. Bilgisizliğini maruz görün. PUBG ve BE hakkında bilgim olduğundan dolayı sorunuzu daha açık bir şekilde cevaplayayım:

PUBG "genellikle" (%99) attığı banı açmıyor. Hesap güvenliği sizin sorumluluğunuzda diyor. Kaldıki farkında olmadan elektronik imzanızın olduğu steam sözleşmesinde de bu yazıyor. Kısacası, o ban açılmayacak. Üzgünüm , yapacak bir şey yok. Ders çıkarıp yaptığınız hataları yapmayın. İyi günler.

Karşındaki insana herhangi bir ithamda bulunmadan önce okumayı ve anlamayı öğrenmeni tavsiye ediyorum sana. Orada “politikacı cevabı” olarak nitelendirdiğim senin cevabın değil, Steam destek biriminin cevabıydı. Sana herhangi bir şey söyleyecek olsam alıntılayıp cevaplardım. Emin ol en az senin bende biliyorum bilgisayar&telefon kullanmayı. ;)
Diğer bilgilere gelince, evet doğru bilmiyordum, sadece korumasının iyi olduğunu biliyorum, diğerlerini öğrenmeye ne zamanım var ne de ihtiyacım. Bilmediğim şey hakkında bilgi vermeye çalışıp yanıltmak yerine bilmediğimi belirttim. Bütün bu açıklamadan sonra hala daha yaptığım&yazdığım şeyde bir sorun ve hata görüyorsan bu benim değil, senin sorunundur. Umarım sonraki sefer etrafında ne olup bittini daha iyi analiz eder, aynı duruma düşmezsin.

PUBG nin hile koruması, anti cheat sistemi BattlEye dir.
Eğer bu doğruysa geçmiş olsun hayatta açılmaz o ban. En acımasız ve en güzel hile koruma sistemi BattlEye'dır. Arma 3te hile açmamın önüne geçen de bizzat BEdir.
En korkmanız gereken 2. şık. Çünkü eğer global ban yerseniz Fortnite gibi BattleEye kullanan hiçbir oyunu oynayamazsınız.
Fortnite Easy AntiCheat kullanıyor yalnız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı