Çalıntı Hesap PUBG Ban Sorunu

UzumluKekim

Kilopat
Daha fazla  
Sabah saatlerinde Fake Steam Login API'sı ile kandırıldım ve fark ettiğim an destek ticketi attım. Hesabımı birkaç saat önce geri aldım, fakat hesabımda PUBG yasaklaması ile karşılaştım. Gidip PUBG'ye destek ticket'ı attım. Sağlam kanıtlarım var, sizce banım kaldırılır mı? Hayatım boyunca oyundaki hilelere karşı bir insan olarak yaşadım. Bu durum beni üzüyor. Özellikle de oyuna 70 lira verip, sadece 8 saat oynayabilmiş olmak. Ek'e bir resim ekledim hesabımın çalındığına dair. Bunun aynısını PUBG destek birimine de attım. Sizce banım açılır mı?

Screenshot_11.png

Karşındaki insana herhangi bir ithamda bulunmadan önce okumayı ve anlamayı öğrenmeni tavsiye ediyorum sana. Orada “politikacı cevabı” olarak nitelendirdiğim senin cevabın değil, Steam destek biriminin cevabıydı. Sana herhangi bir şey söyleyecek olsam alıntılayıp cevaplardım. Emin ol en az senin bende biliyorum bilgisayar&telefon kullanmayı. ;)
Diğer bilgilere gelince, evet doğru bilmiyordum, sadece korumasının iyi olduğunu biliyorum, diğerlerini öğrenmeye ne zamanım var ne de ihtiyacım. Bilmediğim şey hakkında bilgi vermeye çalışıp yanıltmak yerine bilmediğimi belirttim. Bütün bu açıklamadan sonra hala daha yaptığım&yazdığım şeyde bir sorun ve hata görüyorsan bu benim değil, senin sorunundur. Umarım sonraki sefer etrafında ne olup bittini daha iyi analiz eder, aynı duruma düşmezsin.

Haha , eğer steamın verdiği cevabı politik olarak görüyorsan ve adamın sorduğu soruya steamın cevap vermediğini düşünüyorsan gerçekten yatakta bırakıp kalkıyorsun herhalde ? Steam arkadaşın bildirimi üzerine hesabın parolasını değiştirmiş. Hangi soruya cevap vermemiş steam acaba, yada neyi politik olarak cevaplamış? Komiksin ya. Önce adamın paylaştığı ss leri adam akıllı oku. Ayriyetten benim kadar bilgisayar kullanmayı bildiğini hiç sanmıyorum. Varsa yazılım şirketin, o başka tabi.. Saçmalamadan önce okumanı ve anlamanı öneririm.

Eğer bu doğruysa geçmiş olsun hayatta açılmaz o ban. En acımasız ve en güzel hile koruma sistemi BattlEye'dır. Arma 3te hile açmamın önüne geçen de bizzat BEdir.

Fortnite Easy AntiCheat kullanıyor yalnız.
Değiştirmişler demekki oynamayı 1 sene önce bıraktım. Benim zamanımda BE 'ydi :)

Ben de normale sevmezdim bu siteleri ve gerçek olmadığını bildiğim için sadece merak ederek girdim, tek amacım sitenin nasıl bir dolandırıcılık yöntemi izlediğini görüp sonsuza kadar siteyi silmekti, fakat taryıcımın önbelleğini bir gün önce temizlediğim için yeniden giriş gerektiğini düşündüm ve sabah yeni uyandığım için biraz dalgındım. Olay bundan ibaret.
görende 600 tane oyunu var zannedecek hocam altı üstü 1 oyun var dert etmeyin alın bir yeni hesap. Dünyanın sonu değil kasmayın bu kadar.
Tamam sadece 1 oyun fakat öğrenciyim ve bu yüzden tahmin ettiğiniz gibi 70TL büyük bir para benim için. Hesabımda yasaklama gözüküyor, ve aynı zamanda hesapta 500 oyun olmasa da o kadar ucuz bir hesap değil. İçindeki oyunlar dışında eski bir hesap olması da var. Bildiğiniz gibi hesabım eski olması değerini artırır.

Öncelikle geçmiş olsun.
Aynı olay benimde başıma geldi hesabım çalındı ve pubden kalıcı ban yedim 5 ay önce felan sonra pubg support'a ticket attım ve bana dedikleri şey tam olarak Şuydu " Size Bir Kereye Mahsus Yardımcı Olabiliriz " Steam hesabının ne zaman çalındığını ve ne zaman geri aldığını soruyorlar steam ile iletişime geçip geçmediğine bakıyorlar sonra banı kaldırıyorlar bende böyle olmuştu ama senin içinde yaparlar diyemem.

1kereye mahsus yardımcı olabiliriz derken şaka yapmıyorlarmış dün tekrar ban yedim ve bu sefer kesinlikle açamayız dediler :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı