Ben yaklaşık 4 5 gün önce başladım fakat İstanbul'da değil Ankara'da çalışıyorum. Siparişler felaket derecede yoğun ve mağaza+depo ikisi de çok büyük günlük 15k adım falan atıyorum sadece mağaza içi. Beni en yoran şey bacak-ayak ağrısı oldu eve giderken ayaklarımın üstüne basamayacak kadar yoruluyorum bana 32.5 dediler maaş için ama ne olur bilmiyorum tekrardan konusunu açmadım. Sabah vardiyasında 15.30 da çıkmam gerekirken bazen sipariş yoğunluğu olduğu için daha da fazla kalabiliyorsun yeni başladığım için henüz o duruma gelmedim ama çalışanlardan birisi bugün gelip laf etti sen niye erken çıkıyorsun diye, dedim vardiyam bitti ne yapayım yok, hepsi çok suratsız, zombi gibiler bir şeyin yerini soruyorum çoğu zaman pişman oluyorum. İyi olan insanlar da var tabii ama geneli böyle. Bacak-ayak ağrılarına 1 haftada alışırsın dediler ama bilmiyorum. Cidden çok zorlanıyorum. Sadece eve gidişim zaten 2 saat sürüyor. Yer değişikliği yapmak istiyorum kime sorsam nasıl yapıldığını bilmiyorum diyor. Evimin dibinde bir sürü Migros var işe girerken de konuşmuştum fakat beni gidip iki saat uzaklıktaki yere verdiler.