Calışmayan gence kredi kartı verirler mi?

17kHerze

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, okuyorum 18 olmama 1 ay kaldı. Kendime bir şey aldığımda para kenara atıp elde tutup almak zorunda kalıyorum. Ailemden harçlık almıyorum birkaç yıldır. Hesap satıyorum farklı işlerdeyim e-ticaret diyebilirim. Aylık net gelirim yok, bankalar bana net gelirim olmadan kredi kartı verir mi bir şey alacağım da taksitle alabilmem için. Kredi çekmeyeceğim sadece alışverişlerimde taksitten faydalanabilmek için. Var ise en mantıklı banka hangisi çok fazla anlamıyorum banka işlerinden. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, okuyorum 18 olmama 1 ay kaldı. Kendime bir şey aldığımda para kenara atıp elde tutup almak zorunda kalıyorum. Ailemden harçlık almıyorum birkaç yıldır. Hesap satıyorum, farklı işlerdeyim e-ticaret diyebilirim. Aylık net gelirim yok, bankalar bana net gelirim olmadan kredi kartı verir mi bir şey alacağım da taksitle alabilmem için. Kredi çekmeyeceğim, sadece alışverişlerimde taksitten faydalanabilmek için. Var ise en mantıklı banka hangisi, çok fazla anlamıyorum banka işlerinden. Teşekkürler.

Verseler bile limit verilmez, maksimum 1-2K olur diye tahmin ediyorum. Mal varlığı varsa o zaman ayrı tabii ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vermezler vermiyorlar kendim tecrübe ettim. Hesap da param da vardı teminat gösterip aldım. Bloke koyuldu vs. o işler de maaş bordro isteniyor. İş yeri vs soruluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı