Calisthenics her gün yapılır mı?

Efsane2512

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
No.1 - Koyu Siyah
03:00 ────────────● ∞
⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻
Sadece calisthenics değil 5-10kg dambıll var biceps curl ve lateral raise yapıyorum. Ekstra olarak calisthenics skill çalışıyorum, kaç günde bir biceps curl ve lateral raise hareketlerini yapmam lazım? Ayrıca her gün skill çalışabilir miyim? Yazarsanız sevinirim.

Sadece calisthenics değil 5-10kg dambıll var biceps curl ve lateral raise yapıyorum. Ekstra olarak calisthenics skill çalışıyorum, kaç günde bir biceps curl ve lateral raise hareketlerini yapmam lazım? Ayrıca her gün skill çalışabilir miyim? Yazarsanız sevinirim.
Kaslar şekil alsın diye çalılıyorsanız en optimumu dinlenme sürelerine uymak. Haftada 3-4 olabilir maksimum çalışacağınız gün. Her gün çalışınca istediğiniz etki olmaz. Ha benim görüntüyle işim olmaz, zaten profesyonel falan da değilim keyfi çalışıyorum diyorsanız biraz o günkü ruh halinize kalmış. Biraz keyfi oluyor oralar.
Atıyorum ben boks ve fitness beraber yaparken herkes fazla çalışmak zarar verir diyordu. Ben kafama göre biraz torba yumrukluyor biraz ağırlık kaldırıyor ayarlıyordum onu. Sonuçta ne ringe çıkıyorum ne podyuma. Ama dikkat et çok da üstüne gitme sakatlık olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı