Call of Duty: Black Ops 2 oynamaya değer mi?

Black Ops 2,hayatımda oynadığım en iyi video oyunudur ve öyle de kalacaktır.Bu oyunda o kadar güzel hatıralarım var ki en az 5000 saatim vardır,bunun gibi bir oyun asla olamayacak.Treyarchın zirve yaptığı oyundur,şu an Cold Warda da bu oyunun en iyi mapleri geliyor bu yüzden seviniyorum.Tartışmasız en iyi CoD oyunudur,o campaign,o zombi,o MP(league play),o soundtracklar ve fazlası... Kusursuz kelimesinin oyun bulmuş hali.

Vallah iyidir Black Ops 2 fakat Online modunda çok hile varmış diye duydum ben hikaye modunu bitirmiştim bazı arkadaşlarım Online giriyorlardı çok hile var falan muhabetti dönüyordu bazı Steam yorumlarındada bahsetmişler hilelerden.

Vallah iyidir Black Ops 2 fakat Online modunda çok hile varmış diye duydum ben hikaye modunu bitirmiştim bazı arkadaşlarım Online giriyorlardı çok hile var falan muhabetti dönüyordu bazı Steam yorumlarındada bahsetmişler hilelerden.
Zaten PCde o oyun Hack Ops2 diye geçer şu an.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı