Call of Duty Modern Warfare Yasaklandı mı?

Ben karara katılıyorum, karar alınmasa dahi 1 kuruş kazandırmayacağım oyundur, hayali isimler vererek(uzikistan) orta doğu haritasını işleyecek Ypg ve Pkk övücülüğü yapacak 40 yıldır Ülkemizin başında bela olan binlerce canı uğrunda feda ettiğimiz bir konu üzerine alehimize işlenmiş bir konu var şahsi fikrimdir alanın vicdanın dan şüphe ederim
Spoiler: Rusya oyunu şimdiden yasakladı ps4 sürümü satışa çıkmayacak.

"Rusya Söylenene göre oyunun hikayesinin bir bölümünde Rus olduğu açıklanan askerler, sivillerle dolu bir evi basıyor. Oyunun ana karakterlerinden olan Farah'ın bölümlerinde yaşanan bu sahnede askerler evi bastığında küçük bir çocuğun tüm ailesi katlediliyor. Daha sonrasındaysa küçük çocuk, vahşice Rus askeri bıçaklıyor."

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Beyler yorum yazarken noktalama işaretlerine lütfen dikkat edelim. Önceliğimiz virgül olsun. Neyi, nasıl tonladığınız net olur. Böylelikle yanlış anlaşılmalar, burda ne anlatmak istemiş acabalar ortadan kalkmış olur.
 
Yasaklanmasa bile almayacağım bir oyundu. Yasaklanması iyi mi oldu tartışılır çünkü tepkimizi oyunu almayarak ortaya koyabilirdik.
 
Yasaklanması çok doğru bir karar bence. Biz de o zaman BF1 oynayıp, bayrağımızı asmaya devam edebiliriz. :)
BF1 de çok farklı değildi yani. Orada da hep Osmanlı vandal gösterilen kısımdı. Özellikle Arabistanlı Lawrance'da.
 
Call of Duty Modern Warfare Yasaklandı mı?
Call of Duty Modern Warfare ray tracing

Yeni Call of Duty oyunu Modern Warfare, Türkiye’de satıştan kalkıyor ya da yasaklanıyor mu? Oyun sektörü içerisinde konuya yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre Call of Duty Modern Warfare Türkiye’de yasaklanıyor. Henüz resmi kaynaklardan doğrulanmayan detayları aktarıyoruz, resmi duyuru ardından haberimizi güncelleyeceğiz. Yasağın Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından getirildiği ve oyunun fiziksel sürümlerinin satışının devam etmeyeceği […]

Devamı: Call of Duty Modern Warfare Yasaklandı mı?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Olsun hocam. Call of Duty Mobile var. 😀😀
 
Call Of Duty serisinden ne kadar para kazanabiliriz başlıklı çalışma sonucu aklına gelen isimleri seri yapıp para kazanmaya çalıştılar. İyi olan bir oyunu, "bak bunun suyunu sıkalım nasıl olsa millet alır değil mi?" deyişiyle seriye devam ettiler olmadı. Sonra "eski oyunları yeniden düzenleyip verelim, bari oyun çıkardıkça batmayalım" dediler. Bunu anlayışları,bunu oyuncuya saygıları? Ben bu tarz şeyleri EA veya Ubisoft'ta bile görmüyorum. Para için serinin suyunu sıkmak nedir arkadaş. Eninde sonunda bitecek bu.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı