Call Of Duty:Modern Warfare'i VPN ile Almak

Origin üzerinden Rusya VPN ile Origin Premier almaya çalışırken hesabımı banlamışlardı. Zar zor yalvar yakar açtırdım hesabı. Bu tarz işler sıkıntılı.
 
Ben şunu öğrenmek istiyorum. Bende Battle.net hesabı var ve Overwatch mevcut. Şimdi ben COD MW için ayrı bir profil/hesap oluşturmam mı lazım Rus parası ile COD MW oynamak için? Yani ayrı ayrı hesaplar mı gerekiyor?
 
Chrome için Hotspot Shield kurdum ve Rusya olarak seçip cod mw şuan 184 TL oluyor çalışıyor ama benim mevcut hesabım overwatch için açtığım EUW hesabı. Rus hesabı da ayrıca açmak mı gerekiyor beyler?
 
Chrome için Hotspot Shield kurdum ve Rusya olarak seçip cod mw şuan 184 TL oluyor çalışıyor ama benim mevcut hesabım overwatch için açtığım EUW hesabı. Rus hesabı da ayrıca açmak mı gerekiyor beyler?
Bilemiyorum. Ben sıfırdan açtığım için direk rus hesabı açtım. Açmasanız da olabilir, mantıklı. Sonuçta fiyat belli görülüyor orada. Sonuçta diyelimki bir Türk'üm ama Rusya'da yaşamaya karar verdim, oradaki oyunları kendi hesabımla alamaz mıyım? Alamazsam çok saçma. Almalıyım.
 
Bilemiyorum. Ben sıfırdan açtığım için direkt rus hesabı açtım. Açmasanız da olabilir, mantıklı. Sonuçta fiyat belli görülüyor orada. Sonuçta diyelimki bir Türk'üm ama Rusya'da yaşamaya karar verdim, oradaki oyunları kendi hesabımla alamaz mıyım? Alamazsam çok saçma. Almalıyım.

Ben de öyle düşündüm. Hocam ben Chrome eklentisi olan Hotspot ile VPN açarak fiyatlara ulaşmayı başardım işte 184 TL gibi bir fiyat. Genişletme paketli versiyonu da 268 TL civarı.( Ne kadar değer sence?) Ama satın alımı yapıp oyunu EUW seçme RU seçme olayı olursa olmaz. Siz oyunu oynayan biri olarak ücretsiz bir oyunu euw olarak oynayabiliyor musunuz? Rus Battle.net hesabınızı açtınız ve Euw'lu bir oyuna girip açabiliyorsanız (veyahut deneyebilirseniz) mantıken benimki de çalışması lazım.
Ne yazık ki Rusya VPN'sini açtıktan sonra yeni hesap açmalısın.
Ruble fiyatlarını seçip satın al dedikten sonra giriş yapma ekranında EUW hesabı ile giriş yapıp satın almak mümkün mü? Aldıktan sonra da oynayabilmek mümkün müdür? Bana mümkün gibi geliyor ama emin değilim.
 

Geri
Yukarı