Yanlış düşünüyorsunuz. Türkiye'de satışları oldukça yüksek. İnsanlar nelere para veriyor, şaşırırsınız![]()
Bilmiyorum gülücük atan falan da oldu. Sanırım bir tek ben bu şeylere para veremiyorum.
Yanlış düşünüyorsunuz. Türkiye'de satışları oldukça yüksek. İnsanlar nelere para veriyor, şaşırırsınız![]()
İntelden hediye alan ben bunu beğenmediAşırı saçmaymış. Hikaye modu zaten çok kısa ülkemizde sırf hikayesi için bu parayı verecek kişi çok azdır. Belki yoktur bile.
Parası bol olan ve 2-3 yıl (yeni CoD çıkana kadar) boyunca deli gibi online oynayacak, online modunda yatıp kalkacak olan adam veriyor. Ben de vermem şahsen.Bilmiyorum gülücük atan falan da oldu. Sanırım bir tek ben bu şeylere para veremiyorum.
O zaman kullanılır hocam.İntelden hediye alan ben bunu beğenmedi![]()
Aynen de Intel stok yok diyor vermiyor şimdilik oyunu bekliyoruz.O zaman kullanılır hocam.
Parası bol olan veya 2-3 yıl (yeni CoD çıkana kadar) boyunca deli gibi Online oynayacak, Online modunda yatıp kalkacak olan adam veriyor. Ben de vermem şahsen.
Türkiyede en çok satan oyunlardan biri bu.Aşırı saçmaymış. Hikaye modu zaten çok kısa ülkemizde sırf hikayesi için bu parayı verecek kişi çok azdır. Belki yoktur bile.
Türkiye'de en çok satan oyunlardan biri bu.
Ücretsiz versiyonu değil parayla satılan versiyonu. Hem ne oynayacağımı sana sormadım.Ücretsizdir modunu satın alınca direkt oyunu almış gözüküyorsun dostum sen git robloxa devam et boş ver.
Ücretsiz versiyonu değil parayla satılan versiyonu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.