Call of Duty neden kötü bir seri?

Battle Pass 2 sene once 1 kere aldım hala kullanıyorum ücretsiz.

Sen bir kere aldın sonra gitti 10000 kişi daha aldı hatta daha fazladır muhtemelen. Sürekli oyunu oynayamayanlar vb vb insanlar da var yani alıp bp yi bitiremediği için tekrar diğer ay alıyordur. Sizin istisna olmanız herkesin böyle yaptığı anlamına gelmez.

Sen bir kere aldın sonra gitti 10000 kişi daha aldı hatta daha fazladır muhtemelen. Sürekli oyunu oynayamayanlar vb vb insanlar da var yani alıp bp yi bitiremediği için tekrar diğer ay alıyordur. Sizin istisna olmanız herkesin böyle yaptığı anlamına gelmez.
Az önce MW3'ü satın aldım su an download ediyor, son 2 yıl için benim en cok zevk aldıgım oyun cal of duty sen sevmiyor saçma bulabiliyor olabilirisin ama ben işter gelir gelmez bu oyunu açıyorum:) özellikle grafiklerin kalitesi, sürekli güncellenen hariları yeni etkinlikler, girebileceğin 10 larca farklı oyun modu beni çok sarıyor ayrıca ranked ı oldukça zevki. Destiny 2 (5000 saat oynadım)den sonra en sevdiğin oyun olmayı başardı. Destiny 3 gelmezde ola ki geldi ancak o zaman yüzüne bakmam:)

Az önce MW3'ü satın aldım su an download ediyor, son 2 yıl için benim en cok zevk aldıgım oyun cal of duty sen sevmiyor saçma bulabiliyor olabilirisin ama ben işter gelir gelmez bu oyunu açıyorum:) özellikle grafiklerin kalitesi, sürekli güncellenen hariları yeni etkinlikler, girebileceğin 10 larca farklı oyun modu beni çok sarıyor ayrıca ranked ı oldukça zevki. Destiny 2 (5000 saat oynadım)den sonra en sevdiğin oyun olmayı başardı. Destiny 3 gelmezde ola ki geldi yüzüne bakmam:)

Senin sevip sevmemiş olmanla ilgili hiçbir şey söylemedim seven insanlara da bir şey söylemedim yazdığım mesajı düzgün okursanız eğer Activision firmasının eskisi kadar üzerine yüklenmeyip oyunu sadece para kazanmak amacıyla yaptığı gün gibi ortada daha okuduğunuzu anlamadığınız için sizinle tartışmanın gereği yok iyi sosyaller.

Piyasada kat be kat daha iyi oyunlar olmasına rağmen (örneğin Wolfenstein serisi)
Wolfenstein serisi mi? Ben Call of Duty den daha iyi yaptığı bir şey göremiyorum aksine vuruş hissi, multiplayer ve grafikler bakımından Call Of Duty çok çok daha üstün.
Bu "siper al canın iyileşsin sonra tekrar vur" mevzusuna zorlayan
Bence bu mevzu Call Of Duty nin yaptığı bir devrimdi. İlk kez Call Of Duty 2 ile hayatımıza girmişti ve bu mekanik yıllarca birçok farklı oyunda da kullanıldı. Medkit ile bir anda iyileşmek çok mantıklıymış gibi konuşmuşsun.
Ruhsuz military dude brolarla "Rus vuruyoz yeaa" gırgırını yapan
Bilmiyorum hiç Call Of Duty Campaign modlarını oynadın mı ama bu dediğin kısmen yanlış. Aksine Rusları kontrol edip karşı tarafa saldırdığımız sahneler bile var. Mesela Call Of Duty Black Ops 1. Evet rusların kötü gösterildiği sahneler yok mu? var. He amerika güzellemesi yapılıyor mu evet yapılıyor orası ayrı.
Ragdoll yoksunu yara almayan düşmanlardan
Kesinlikle son çıkan Call Of Duty oyunlarını oynamamışsın vuruş hissi bakımından piyasada ki en başarılı işler.
Son oyunlara verilen emeğin (hikaye modu için konuşuyorum)10 dolar bile etmeyeceğini rahatlıkla söyleyebilirim.
Call Of Duty Modern Warfare 3 2023 için dediklerinde haklısın. Gerçekten 10 dolar bile etmez. Zaten alanlarda multiplayer için alıyor. Bence Call Of Duty Black Ops 1 ve Modern Warfare 1 ve 2 oldukça ilgi çekici hikaye ve karakterlere sahip. Ya da Call Of Duty Ghost da da inanılmaz epic görevler var. Bunların muadilini zor bulursun.

Ayrıca Call Of Duty, zamanında gerçekten özenle yapılan bir seriydi. Yapımına en çok para harcanan 3. oyun. bkz: Call Of Duty Modern Warfare 2

Para amaçlı bozulmuş bir seri, Activision'un "oyun" yerine tamamen ayrı bir marka yaratmaya çalıştığı oyun serisi. Eski oyunları mükemmel ve yeni çıkan birkaç oyunu güzel olsa da patatese dönmüş bir seri. Amerika'da çift katlı villasında otururken üst katta Xbox ile oynayan 13 yaşındaki John'un daha fazla silah skini alması için tasarlanmış bir oyun serisine dönmüş durumda.

Wolfenstein serisi mi? Ben Call of Duty'den daha iyi yaptığı bir şey göremiyorum aksine vuruş hissi, multiplayer ve grafikler bakımından Call of Duty çok çok daha üstün.

Bence bu mevzu Call of Duty'nin yaptığı bir devrimdi. İlk kez Call of Duty 2 ile hayatımıza girmişti ve bu mekanik yıllarca birçok farklı oyunda da kullanıldı. Medkit ile bir anda iyileşmek çok mantıklıymış gibi konuşmuşsun.

Bilmiyorum hiç Call of Duty campaign modlarını oynadın mı ama bu dediğin kısmen yanlış. Aksine Rusları kontrol edip karşı tarafa saldırdığımız sahneler bile var. Mesela Call of Duty Black Ops 1. evet Rusların kötü gösterildiği sahneler yok mu? Var. He Amerika güzellemesi yapılıyor mu evet yapılıyor orası ayrı.

Kesinlikle son çıkan Call of Duty oyunlarını oynamamışsın vuruş hissi bakımından piyasada ki en başarılı işler.

Call of Duty Modern Warfare 3 2023 için dediklerinde haklısın. Gerçekten 10 dolar bile etmez. Zaten alanlarda multiplayer için alıyor. Bence Call of Duty Black Ops 1 ve Modern Warfare 1 ve 2 oldukça ilgi çekici hikaye ve karakterlere sahip. Ya da Call of Duty ghost da da inanılmaz Epic görevler var. Bunların muadilini zor bulursun.

Ayrıca Call of Duty zamanında gerçekten özenle yapılan bir seriydi. Yapımına en çok para harcanan 3. oyun. Bkz: Call Of Duty Modern Warfare 2

Hocam 4 gün önceden yazmıştım konuyu.
Daha çok yeni MW serisine karşı bir nefretten dolayı böyle bir şey oldu bana.(özellikle son çıkan)
İlk Black Ops serinin en iyisi benim için içlerinden.
Zaten senaristi Dark Knight'ın senaristi ve oynamışsınızdır diye tahmin ediyorum dallanıp budaklanan bir hikayeye sahip o yüzden gelmiş geçmiş en iyi 10 FPS'ye rahatlıkla girer.
Aynı sebeple Cold War'u da oynadım(ve çok sevdim)yani güncelleri oynadım diyebilirim. Sadece Vanguard sonrası pek ilgimi çekmedi.
Vuruş konusunda hala daha yeterli görmüyorum çünkü çok fazla FPS ve TPS oynadım.
Wolfenstein mevzusuna gelirsem ilk oyunu dandik bir oyun onu kabul ederim hatta en kötü Call of Duty oyunu bile ondan iyidir.
Ama ikincisi kendini çok toparlamıştı o yüzden 2017 sonrası tüm CoD'lardan iyi derim ki bana göre öyle ve vuruş hissi bakımından daha iyi yine.
İlk oyunları aslında çok severdim lakin Doom benzeri oyunlar oynadıktan sonra gözümde karardılar buna 2007 model MW dahil.
Ki kendisini 4 kez bitirmiş biri olarak konuşuyorum.
Call of Duty 2'yi ise 5 kez bitirdim.(belki o yüzden nefret basmıştır)
Dediğim gibi arcade oyunlardan dolayı kafam oraya kaydı yoksa TikTok'ta ghost cosplayi bile yapabilirdim yani.
Bir de şu parodiyi bitirdikten sonra oldu diyebilirim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı