Wolfenstein serisi mi? Ben Call of Duty'den daha iyi yaptığı bir şey göremiyorum aksine vuruş hissi, multiplayer ve grafikler bakımından Call of Duty çok çok daha üstün.
Bence bu mevzu Call of Duty'nin yaptığı bir devrimdi. İlk kez Call of Duty 2 ile hayatımıza girmişti ve bu mekanik yıllarca birçok farklı oyunda da kullanıldı. Medkit ile bir anda iyileşmek çok mantıklıymış gibi konuşmuşsun.
Bilmiyorum hiç Call of Duty campaign modlarını oynadın mı ama bu dediğin kısmen yanlış. Aksine Rusları kontrol edip karşı tarafa saldırdığımız sahneler bile var. Mesela Call of Duty Black Ops 1. evet Rusların kötü gösterildiği sahneler yok mu? Var. He Amerika güzellemesi yapılıyor mu evet yapılıyor orası ayrı.
Kesinlikle son çıkan Call of Duty oyunlarını oynamamışsın vuruş hissi bakımından piyasada ki en başarılı işler.
Call of Duty Modern Warfare 3 2023 için dediklerinde haklısın. Gerçekten 10 dolar bile etmez. Zaten alanlarda multiplayer için alıyor. Bence Call of Duty Black Ops 1 ve Modern Warfare 1 ve 2 oldukça ilgi çekici hikaye ve karakterlere sahip. Ya da Call of Duty ghost da da inanılmaz Epic görevler var. Bunların muadilini zor bulursun.
Ayrıca Call of Duty zamanında gerçekten özenle yapılan bir seriydi. Yapımına en çok para harcanan 3. oyun. Bkz:
Call Of Duty Modern Warfare 2