Call of Duty War zone PS4 kasma sorunu

J0K3R_41

Femtopat
Merhaba arkadaşlar uzun süredir CoD Warzone oynuyorum fakat şöyle bir sorunum var ki çatışma esnasında kasma sorunu yaşıyorum. Bu beni rahatsız ediyor. Termal macunu yenileme zamanımı geldi diye düşünüyorum. Makıneyi açalı 1.5 sene olacak neredeyse bu arada PS4 kalın kasa kullanıyorum ve cihazda aman aman bir ısmanda olmuyor fakat problemi çözemedim. Sizlerin de fikrini almak isterim.

Ben 4 senedir PS4 Slim kullanıyorum, termal macun değişimi bile yapmadım sadece üst kapağını açıp fanını temizledim o kadar. Fakat Warzone da menüde o adam yürümesi haricinde hiç kasma yaşamıyorum.
benimde yaklaşık 4 5 sener oldu ben bi ara açıp termal macunu değiştirdim çok kaliteli bir şey sürmedim sanırım ondan mı oluyor anlam veremedim çatışmaya girince ateş ederken bi ağırlık giriyor oyuna bu beni rahatsız ediyor ya
Her zaman mı oluyor? Bazen oyuna girdiğin server bunu yapabiliyor.
ee genelikle 3 4 maçtan sonra bunu yapıyor ısınma oluyor sanırım elimi koyduğumda ısı normal geliyor bana internetim genelde iyi yani pingim 60 70 seyir ediyor kötü serverlarda 90 100 oluyor bu.
Ben de de fat kasa var 2014 de aldım hiç bir sorun yok.
ben açtım kasayı bi kere ps'in kendi macunu silip yerıne yeni macun koydum dostum ondan şüpheleniyorum sen açmadıysan belki ondandır.

benimde yaklaşık 4 5 sener oldu ben bi ara açıp termal macunu değiştirdim çok kaliteli bir şey sürmedim sanırım ondan mı oluyor anlam veremedim çatışmaya girince ateş ederken bi ağırlık giriyor oyuna bu beni rahatsız ediyor ya

ee genelikle 3 4 maçtan sonra bunu yapıyor ısınma oluyor sanırım elimi koyduğumda ısı normal geliyor bana internetim genelde iyi yani pingim 60 70 seyir ediyor kötü serverlarda 90 100 oluyor bu.
2014 de aldım termal macun da değiştirmedim hala bir sıkıntısı yok bende.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı