Call of Duty Warzone İncelemesi

Oyunu 6-7 aydır oynuyorum ve bir kısmı unutmuşsunuz. Silahlar sadece kutulardan çıkmıyor. 10000$ ile buy stationlardan da loadout alınıyor. Bunları kendimiz silahla oynayarak eklenti çıkarıyoruz ve ayarlıyoruz.
Elinize sağlık. İncelemeden çok tanıtım gibi olmuş ama :D
Plunder ve başka modlara değinebilirdiniz ama bu haliyle de güzel olmuş 👍
Çok yer kaplamasa silmezdim. Güzel inceleme elinize sağlık.
Bu inceleme çok olmadı ya. Ben hikaye oyunları incelemeye devam edeyim. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
 
İlk çıktığı zaman ben de oynuyordum ama bir sıkıntısı var oyunun hocam. Ya bir oyuna her hafta 50GB güncelleme gelir mi ya. Bilgisayardaki depolamanın yarısını sömürüyordu.
 
Eşleştirme sistemi berbat. Daha ilk maçıma giriyorum karşıma 2.000 saat oynamış komando geliyor, ölüyorum. Ayrıca araç sürüş mekanikleri ve fizikleri de oldukça kötü. Bunlar dışında iyi oyun. Özellikle vuruş hissiyatı çok başarılı.
Belli bir derecelendirme sistemi yok çünkü. Tracker sitelerden lobi ortalaması alınabiliyor. Tek bilinen şey birkaç el boyunca sürekli ölüp kill alamazsanız daha kötü oyuncularla eşleştiriyor. Onun dışında oyun savaş temelli olduğu için çok çalışılmasa da araç mekanikleri fena değil.
 
Öncekine göre basit olmuş hocam. Zaten yazmışsın eline koluna sağlık 10/8
Teşekkür ederim hocam. Ben hikaye oyunları ile devam edeyim. 😀
Warzone'u boş verin de detaylı bir Sekiro incelemesi bekliyorum sizden. Yakın zamanda girişeceğim bakalım sizin fikirleriniz ne imiş oyun hakkında 🤗
Ne yazık ki oyuna sahip değilim hocam. Alırsam sizin için incelerim.👍
 

Yeni konular

Geri
Yukarı