Call of Duty Warzone takılma sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar oyun için sistemim yeterli en düşük ayarlarda oynuyorum. Hatta çözünürlüğü 3 basamaklı rakamlara indirdim yine de ne yaptıysam oyun saniyelik donuyor ki bir saniye bile çatışma sırasında çok önemli. Saniyelik FPS düşmeleri beni kanser ediyor. Yapabileceğim bir şey var mı? Tüm Driver'larım güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam dostlar. Aynı sorun maalesef bende de var şu an için ne yaptıysam hallolmadı. Sistemimde gayet iyi aslında. 16 GB RAM Ryzen 3800X MSI 2080GAMINg X Trio 850 PSU.
X570 anakart. Sürükleyici donmalar degıl lakin anlık kısa kısa saniyelik donmalar oluyor. Çözümü bulan varsa lütfen yazsın. Herkese iyi forumlar.

Kullandığınız RAM'in kaç MHz olduğunu söyleyebilir misiniz acaba? Düşük ise belki ondandır diyeceğim ama bu sisteme de zaten 3000 MHz'den aşağı takmamışsınızdır diye düşünüyorum. Oyun optimizasyonu sıkıntılı olabilir.

Aynı sorun bende de oluyor daha 2 ay oldu PC'yi toplayalı. özellikleri imzada yazıyor. Ayrıca anlamadım pc çok ısınıyor hatta ekran kartı boşta 60 derecelerde geziyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı