Can sıkıntısından sıvı soğutma yaptım

Anaaam pompa sesine bak 🤣🤣🤣. Videoya bu kadar geliyorsa düşünemiyorum yanında bilgisayarın ne ses vardır :D. Ben fanlar iki bin devire çıkınca dayanamıyorum 😅.
Bu kullanmadığım bilgisayar test amaçlı yaptım cebimden tek kuruş çıkmadı istesem akvaryum pompası alırım tamamen sessiz olur da kullanmıyorum ki zaten gerek yok.😂
Anaaam pompa sesine bak 🤣🤣🤣.
Eski halı yıkama makinasından söktüm köpük pompası.🤣🤣🤣

Bu kullanmadığım bilgisayar test amaçlı yaptım cebimden tek kuruş çıkmadı istesem akvaryum pompası alırım tamamen sessiz olur da kullanmıyorum ki zaten gerek yok.😂

Eski halı yıkama makinasından söktüm köpük pompası.🤣🤣🤣
Biliyorum ya öylesine yapmışsınız, zaten yazmışsınız bunu. Elinize sağlık :D.

Soğutucuya yazık etmişsin 2. el olarak satılabilirmiş, yine de denemek güzel bir şey. Online mağazalar da 50 TL civarı satılan ucuz su blokları ile kalıcı olarak yapabilirsiniz. Finansal durumunuz varsa harika bir harici kasa dışı el emeği soğutucu yapabilirsiniz ama, en az bir tane 280 mm radyatöre ihtiyaç olacaktır.

Soğutucuya yazık etmişsin 2. el olarak satılabilirmiş, yine de denemek güzel bir şey. Online mağazalar da 50 TL civarı satılan ucuz su blokları ile kalıcı olarak yapabilirsiniz. Finansal durumunuz varsa harika bir harici kasa dışı el emeği soğutucu yapabilirsiniz ama, en az bir tane 280 mm radyatöre ihtiyaç olacaktır.

Evet soğutucu hava özelliğini kaybetti ama denemiş oldum merakımı giderdim. Elimde iki tane vardı diğerini kullanıyorum yetiyor bana. Dediğiniz gibi radyatörlü uzun süreli kullanmak için yapılabilir. Isınma sorunum olsaydi yapar kullanırdım.
İçme suyu yerine saf su kullanabilirsin oksitlenme korozyon riskine karşı. Bayağı güzel çalışma olmuş bu arada eline sağlık.

Teşekkür ederim hocam uzun süreli kullanacak olsaydım dediğiniz gibi özenli yapardım. Bakır borular yeterli kalınlıkta olduğu için 5-10 senede belki tıkanır. Piyasadaki soğutmaların blokları ince olduğu için korozyon riski oluyor dikkat edilmesi lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı