İstediğin kadar uğraş anlatamazsın. Başka bir konuda buna benzer bir şeydi ben Atatürk yazmıştım aynı eleman ya "Ha ha" ya da "beğenmedim" atmıştı ben dahil Atatürk diyen herkese. Daha bu ülkede Atatürk'e nefret duyan Mısıroğlu'na saygı duyan birileri var. AKP'li olmayı dahi aştı durum.Dostlar AKP'li olabilirsiniz, ama öyle olduğunuz için Arapları sevme zorunluluğunuz yok. Eğer var diye düşünüyorsanız İslam'la çelişiyorsunuz. İslam'da Arapların farklı bir milletten üstünlüğü yoktur diye geçer.
İstediğin kadar uğraş anlatamazsın. Başka bir konuda buna benzer bir şeydi ben Atatürk yazmıştım aynı eleman ya "Ha ha" ya da "beğenmedim" atmıştı ben dahil Atatürk diyen herkese. Daha bu ülkede Atatürk'e nefret duyan Mısıroğlu'na saygı duyan birileri var. AKP'li olmayı dahi aştı durum.
Eğer bu denli sevmiyorlarsa tutan yok. Buyrun Arabistan sizi bekliyor çok sevdiğiniz Araplar ile hayat sürün. Hem siz mutlu olun hem biz. Ama sen bu ülkede yaşıyorsan kusura bakma saygı duymak zorundasın. Normalde "beğenmedim" atana sorarım niye attın kardeşim diye. Bunları kâle dahi alamıyorum. İstedikleri kadar atsınlar. Ha sorun da bu değil bu denli Arap seviciliği yapıp hala burada bulunmaları.Kesinlikle. Ben de Atatürk ve laiklikle alakalı bir şey yazmıştım beğenmedimler uçuşmuştu. Zorlarına giden ne anlamadım. Ülkeyi Kadir Mısıroğlu değil Atatürk kurtardı.
Var efendim. Eleştirmeye hakkım var. Birincisi sizin din kardeşiniz olabilir, benim değil, devletin de değil. Türkiye'nin laik bir devlet olduğunu hatırlatmak isterim.Din kardeşlerimizi eleştirmeye hakkınız yok, ırkçılık yapıyorsunuz.
Mizahtı hocam, Türkiye yazı üstünde laik devlet anlık Cumhurbaşkanı haram diyip faiz almıyordu.Var efendim. Eleştirmeye hakkım var. Birincisi sizin din kardeşiniz olabilir, benim değil, devletin de değil. Türkiye'nin laik bir devlet olduğunu hatırlatmak isterim.
Ayrıca bazı konular üzerinde eleştiriye izin vermemeniz sadece görüş açınızı daraltır, yeni fikirlere açık olun. Çünkü Cahiliye Dönemi'ndeki Müslümanlar "Dinimizi eleştirmeye hakkınız yok" deselerdi bugün İslam diye bir din belki olmazdı.
Yeni fikirlere açık olmanızı rica eder ve iyi geceler dilerim![]()
Onlar da yapmamıza neden olmasaydı. Laik bir ülkede yaşıyorsun. İstediğim gibi eleştiririm ve Müslümanım.Din kardeşlerimizi eleştirmeye hakkınız yok, ırkçılık yapıyorsunuz.
Ciddiye almıştım tam.Mizahtı hocam, Türkiye yazı üstünde laik devlet anlık Cumhurbaşkanı haram diyip faiz almıyordu.
Haaa, tamamdır hocam.Mizahtı hocam, Türkiye yazı üstünde laik devlet anlık Cumhurbaşkanı haram diyip faiz almıyordu.
Hocam mizahına demiş. Sazanlandık birazCiddiye almıştım tam.
Yok ben müslüman bile değilim, şu "osmanlı" ve "islam" denilenlerden dolayı böyle düşünce tipleri var. 3 şeyi de beraber sevmeyi bilmeyen cahil kitleden de olabilir.Onlar da yapmamıza neden olmasaydı. Laik bir ülkede yaşıyorsun. İstediğim gibi eleştiririm ve Müslümanım.
Ciddiye almıştım tam.
Öyle sinir olduğum bir durum ki anlamıyorum bazenHocam mizahına demiş. Sazanlandık biraz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.