İhaneti affedebilir misiniz?

:)

biri-size-ihanet-ederse-onlarin-sucu-ikinci-kez-ihanet-ederse-sizin-sucunuz-2190.jpg

Peki karşıdaki kişi ağlayıp yalvarsa affeder misiniz ?
Onlar Eyşan olmaya devam edecek. Bizler de Ezel olmaya ama içimizdeki o Ömer'i susturamayacağız hiçbir zaman.

Sevgili karı koca durumundan bahsediyorum; Affetmekten kasıt öldürmemek ise belki. Ama hiçbir şey olmamış gibi affetmek ve devam etmekse hayır. Ne demişler;

"If you hurt me i will hurt you worse"

Dün akşam, duygularım karışıktı. Affedebilirim, sonuçta ölümlü dünya olarak düşünmüştüm ancak yazmamıştım. Sabah aklım başıma gelince, şu anda net kararımı verdim. İhanetin affı olmaz. İstemsizce yapıldığı için hatalar affedilebilir. İhanet, planlı yapılır ve affetmeniz demek karşı tarafın planlarının yürüdüğünün belirtisidir.

Bu sorunun cevabı aslında kişiden kişiye değişiyor. Şahsen ben kesinlikle affederdim. Şu an da içinde bulunduğum durumu baz almam gerekirse affetmesem diye düşününce üzülüyorum, özlem duyuyorum. Bir yandan affetmek istesem korkuyorum. Ama yine de kesinlikle affederdim. Ettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı