Canan Karatay'dan coronaya kelle paça

Demek istediği şey vücut direncinizi yüksek tutun, yakalanmazsınız veya yakalansanız da öldürmez. Genelde ölenler yaşlı kişiler değil mi ? Sebebi de düşük vücut direnci.
Sorun tam olarak bu. Vücut direnci, kelle paçanın içinde bir sürü vitamin, mineral ve protein var ama malesef bizim milletimiz sabah kahvaltı da şekerli çay üstüne sigara ve yağlı hamur kızartması üzerine sürülmüş nutella tarzı şeyler yediği için 1 kelle paça içmek onları kurtarmayacaktır.

Her
2019-ncov ve COVID-19 telaffuzu zor corona ismine göre, ismin bu olduğunu bilmeyen milyonlar var elbet. Bu ismi bilseydiler zaten ABD yaptı falan demezlerdi bu virüs için.

Evet kadınların bağışıklık sistemi erkeklere göre daha güçlü. Bu yüzden erkeklerin ölüm oranı daha yüksek.

Buraya sıçrarsa cinsiyet değiştirmek mecburi oldu.

Cinsiyet değiştirmek vücudun direncini artırmaktan biraz daha zor olur diye düşünüyorum. 🙃

Her sabah bir kaşık zencefilli bal.

Videoyu izlemedim. Fakat eğer kelle paça için yakalanma şansınız düşer ve daha kolay atlatır diyorsa bunda yanlış bir şey yok. Temelde tedavi yöntemi de zaten antikorlardan ibarettir. Vücudumuz da antikor üretir. Bu virüste elbette ki zaman alır ama sonuçta direnç düşük değilse üretir. İmmün sisteminizi güçlendirmek için de bu tarz yiyecekler gayet de makul. Kusura bakmayın da burda cahil cahil yorumlar yapmayın. Bütün farmakolojinin temelinde doğada bulunan çeşitli malzemeler yer alır. Biz bir kısmını hala doğadan elde ederiz geri kalan kısmı da yapay yollardan elde ederiz. Fakat temelde sadece doğadan elde ettik. “Kocakarı ilacı” diye tabir ettiğiniz tedavi yöntemlerinin bir kısmı tamamen yanlış olsa da bir kısmı da binlerce yıllık insan tarihinin birikimi sonucu ortaya çıkmış curelerdir. Saf saf her şeye sallamak yerine birazcık araştırın derim. Ben de bu bilgilere tıp fakültesinde erişmedim. Azıcık genel kültürle çok rahat bilinecek bilgiler. Kelle paça için. Yüksek derecede kollajen de içerir. Gençleşmek için kadınların kullandığı kremlerin eser miktarda içerdiği ama temelinde yatan madde yani. Örneğin kelle paça dediğimiz ürün “gençleşmek” için daha etkili bu yüzlerce liralık kremlerden. Halk arasında yanlış yöntemlerin yanında doğru yöntemler de var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı