annihilator
Hectopat
- Makaleler
- 2
Sevmesem de aşırı faydalı bir yiyecek. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmenizi istemeleri size koymaz herhalde.
Hiçbir şekilde kelle paça virüse etki etmediği gibi, yakalanma şansını falan da azaltmaz. Burada açıkça yanlış bilgilendirme var. Aynı programda çıkıp diyor İsrail'deki insanlarda aşı olmuyor. Bu kadar yalan, asparagas haberler yapıyor. Kelle paçayla, dut pekmeziyle, yumurtayla, sirkeyle olacak işler değil bunlar. En basitinden Dünya Sağlık Örgütü'nün virüse karşı nasıl tedbir alınırız diye açıklaması o bildiriye bakmanız yeterlidir. Bu açıklamaların ne kadarda yersiz olduğunu görürsün. Kelle paçayla çözülecek mevzu olsa, bu kadar basit olsa kimse aşı yapmaya çalışmazdı. Bu kadına da arka çıkmayın millete de cahil tabirini kullanmayı bırak. Bunlara inanıyorsan cahil tabirini kullanmakta başkalarına karşı seni gülünç duruma düşürür.Fakat eğer kelle paça için yakalanma şansınız düşer ve daha kolay atlatır diyorsa bunda yanlış bir şey yok
Bu tezi iki taraftan incelemek lazım bence. Birincisi: Virüslerle savaşın temeli aslında bizim bağışıklık sistemimizdir. İlaçlar ve hastalık öncesi yapılan aşılar immun sisteme katkı sağlarlar. Corona çok da güçlü olmayan bir virüs ve öldürme kabiliyeti çok düşük. Bağışıklık sistemi zayıf olanlar ölüyor genelde. Bu açıdan düşündüğümüzde bağışıklık sistemimizi güçlendirecek herhangi bir şey bize yardımcı olur.Bazı arkadaşlar bağışıklık sistemini kastediyor diyor aslında diyerek biraz arka çıktılar. Bu kadın aynı programda İsrail'deki insanlar aşı olmuyor dedi külliyen yalan. Kelle paçayla, yumurtayla, dut pekmeziyle Corona ile mücadele edemezsin. Sonuçta vermez bunlar. Elbette bağışıklık sistemi zayıf olan insanların ölüm riski daha fazla, bunu da biliyoruz. Doktorsun sana soruyorum kelle paça, yumurta yiyerek tek başına bu virüsle mücadele etmek mümkün mü cevabını merak ediyorum.
Bu kadın popülerlik peşinde, bu açıklamaların başka bir nedenini bulamıyorum.
Aynen çok doğru konuşmuşsun. Bu kadına arka çıkanlar bunları bilmiyor mesela, kelle paça, dut pekmeziyle, sirkeyle, yumurta istediğin kadar tüket hiçbir şekilde virüsün bulaşmasını engelleyemez. İkincisi bunları bağışıklığı kuvvetlendirmek için kullansan bile Corona karşısında etki göstermeyecektir, tıbbi müdahale şarttır.İkincisi: Kelle paça veya dut pekmezi hastalığa yakalanmamızı engellemiyor. İstediğiniz kadar dut pekmezi, kelle paça için bu hastalığın seyrini veya kuluçka evresindeyken virüse yakalanmamızı engellemeyecek.
Dedikleri hiçbir şekilde de doğru değil. Bu ürünleri tüketmen seni hastalığa karşı korumaz, senin hastalığa yakalanmanı da asla önlemez. İkincisi tek başına bunları yiyerek hiçbir şekilde bu virüsle baş edemezsin, tıbbi müdahale şarttır. Oluşan semptonlardan dolayı eğer ki hastaneye geç gidersen hastalığın seni öldürme oranı daha da yükselir.Bu kadının canlı yayındaki programını izledim ve dedikleri doğru. Ek olarak neden tam izlemeden yargılıyorsunuz ? Bağışıklık sistemi güçlü olan kişilerde Corona virüsü vicuttan temizleniyo
İsrail'deki insanlar aşı olmuyor diyor, bu tamamen yalan ve halkı yanlış yönlendiren bir açıklamadır.Ek olarak Corona için grip aşısı yaptırmayın diyor.
Bunu bilmek için bilgili olmaya gerek yok, grip aşı COVID-19'e karşı etkili olsaydı, yeni aşı niye geliştirsinler o zaman.Fakat Corona virüsünün kodu "Covid 2019" Kısaca grip aşısının Corona'ya karşı bir etkisi yok.
Kullandığımız geniş spektrumlu antiviraller var. Kesin tedavi olmasa bile etkililer.Aynen çok doğru konuşmuşsun. Bu kadına arka çıkanlar bunları bilmiyor mesela, kelle paça, dut pekmeziyle, sirkeyle, yumurta istediğin kadar tüket hiçbir şekilde virüsün bulaşmasını engelleyemez. İkincisi bunları bağışıklığı kuvvetlendirmek için kullansan bile Corona karşısında etki göstermeyecektir, tıbbi müdahale şarttır.
Umarım ciddiye alanlar yoktur. İnsan yaptığı davranışları bir mantık süzgecinden geçirir "ne yapıyorum? " der en azından.Bugün bizim mahallede imamın teki rüyamda Muhammed'i gördüm demiş, Kuran'ın bakara suresini açın içinden bir tüy, kirpik falan çıkacak onu suda kaynatın onun suyunu için, hastalığa yakalanmazsınız diye bir açıklama yapmış. Bilgi seviyemiz bu kadar işte, artık bu batıl inancı falan geçmiş başka bir seviye bu artık.
Kesinlikle.Bu kadına hak vermek kadının dediklerinden daha saçma bir davranıştır. Virüs önemsizmiş gibi bir algı yaratılıyor böylelikle. Virüsün öldürme oranı fazla değil ama bu virüsü küçümseyeceğimiz anlamına gelmez. Öldürme oranı az diye bu bahsettiği yiyecekleri yiyerek ne virüsten kurtulursun ne de virüse karşı korumalı olursun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.