CASPER A15 Nirvana Windows 8 İçin Driverlar

Makaleler
9
Daha fazla  
Şimdiden teşekkür ediyim. Sorunum şu: bilgisayarım CASPER A15 Nirvana serisinden fakat casper'ın driver adresinde sürüm olarak 15 i seçtiğimde cna-cnd-cne diye başka modeller çıkıyor. Ben bu 3 modelden hangisi olduğunu bilmiyorum. Bilgisayarımın speecy de kurdum dxdiag da da yazmıyor yardım eder misiniz?

Win8 otomatik olarak Driverları yüklemesi lazım. Ben kurduğumdan beri tekbir Driver yüklemedim :) Eğer Win8 driverları sitesinde bulamıyosan başka bir yerde bulmalısın yada daha eski bir Driver kurmalısın :(

- - - Güncellendi - - -

PC Laptop ise altında modeline kadar yazması lazım .

Win8 otomatik olarak Driverları yüklemesi lazım. Ben kurduğumdan beri tekbir Driver yüklemedim :) Eğer Win8 driverları sitesinde bulamıyosan başka bir yerde bulmalısın yada daha eski bir Driver kurmalısın :(

- - - Güncellendi - - -

PC Laptop ise altında modeline kadar yazması lazım .

Altında sadece a15 yazıyor donanım kimliğine bakıyorum şimdi.

Device manager de photkey ne diye geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
CNT yazıyor. Yani modelle ilgili bir yazı yok.
CBT olmadığına eminsin dimi ?
ftp://213.194.123.227/CASPER/Notebook/CBT/Windows_8/
Yazılar belki silikdir iyi okuyamamış olabilirsin belki! Normalde A15 CN serisi oluyor Casper gördüğün gibi modelleri bile beli değil ne olduğu.
Aida64 ile anakart modeli ne yazıyor? İstediğin driverler hangisi? Kullandığın işletim sistemi 64 bit mi?

Bilgisayarın altında seri numarası yazar. Onu yazar mısın.

Bilgisayarımı birkaç gündür kullanamıyordum. O yüzden geç yazıyorum.

S.N = 0002078128

CBT olmadığına eminsin dimi ?
ftp://213.194.123.227/CASPER/Notebook/CBT/Windows_8/
Yazılar belki silikdir iyi okuyamamış olabilirsin belki! Normalde A15 CN serisi oluyor Casper gördüğün gibi modelleri bile beli değil ne olduğu.
Aida64 ile anakart modeli ne yazıyor? İstediğin driverler hangisi? Kullandığın işletim sistemi 64 bit mi?

Eminim. İstediğim driver ses driver'ı.
Baştan anlatayım format atıp ses sürücüsü kurmadığımda mikrofon ayarı en fazla 40 dB oluyor ve bu iyi ses veriyor. Fakat ses sürücüsü kurduğumda en fazla 20 dB oluyor ve bu sesi çok kötü yapıyor. Benim ses kartım Conexant. Casper'ın sitesinde Windows 8 için bilgisayarımın ses sürücüsü Realtek olarak gözüküyor. Fakat Windows 7 için olanlarda Conexant, bir karışıklık var herhalde.
Ve ses sürücüsü kurmayınca ses kötü geliyor, kurunca sesim kötü gidiyor. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı