CASPER A15 Nirvana Windows 8 İçin Driverlar

HDAUDIO\FUNC_01&VEN_14F1&DEV_5069&SUBSYS_1B0A2092&REV_1003

Bu mu ?

Edit: Abi bu arada çözemezsen de canın sağolsun fakat eğer çözüm bulabilirsen gerçekten çok makbule geçer. Çok saçma bir sorun ses driverı yüklemediğimde High Defination Audio Device ve Microsoft yazıyor ve ses iyi değil. Yükleyince de mikrofon sorun çıkartıyor ama büyük bir sorun yani kendi kafasına göre siren gibi ötüyor vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
srj6s.png

Burak abi bu sürücüyü daha önce denemiştim hatta daha güncelini donanım kimliğini bulup araştırmıştım (reklam vermek istemiyorum sitenin adını)
Ama dediğim gibi dB 20 oluyor en fazla sesim çok kötü duyuluyor.

Bu şekil bulunamayacağa benziyor. Leptopun Altının Resmini çekin yazılar görünür halde(Tozunu silip çekin)

sswwt.jpg

Mac id'i Sansürle diğer resim gereksiz olduğunda sildim. Bilgileri kontrol ettim ne yazık ki casper'ın saçmalığından dolayı modeli bulamadım. Yanlız CN serisi olduğu için bütün cn'ler aynı olduğundan ses driveri de aynı. Biliyordum yanlız değişmesi ihtimaline karşı kontrol ettim yinede ancak değişen bişey yok.
ftp://213.194.123.227/CASPER/Notebook/CNY/Windows_7/AUDIO/Win7_Audio.rar
Bu driveri indirip Uyumluluk modunda windows'7 de deneyin. Hala düzelme olmaz ise Casper ile iletişime geçin biraz da onlar uğraşssın :) Çıkartıyor bir ürün ama desteği yok ne biçim iş.

İlgilendiğiniz için teşekkürler. Gerçekten Casper çok saçma işler yapıyor. Yayınladıkları Windows 7'deki ses sürücüsü Conexant, Windows 8'deki Realtek.
Sanki ses kartını değiştiriyoruz. :(

Başka yardımcı olabilecek varsa ben konuya bakıyorum hala, yardımlarınızı bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı