Casper aldım, nasıl?

Kışın çok işinize yarayacak. Keşke yazın almasaydınız :(
Şaka bir yana ne kadara aldınız? Hangi modelini aldınız? Çok fazla ısınıyor bu yüzden sevilmeyen bi' marka. Eğer iade edebiliyorsanız etmenizi öneririm.
 
Casper son dönemde atağa geçen az sayıdaki yerli sermayelerimizden olmakla birlikte yabancı markaların bilgisayarlarına taktıkları donanımların aynılarını kasanın içine koyupta entegre etmeyi başaramadığı için parça uyumsuzlarindan dolayı marka değerini kendi eliyle düşürebilen yegane markalarımızdan biridir. Fakat almışken en azından fişini elektrik prizinden çektikten sonra kasanızı açarak parçalarını google dan araştırıp bir bakarsanız gereken düzenleme ve değişikleri yapmanızda yarar var. Yada teknik bir yerden tavsiye almanız da mümkün..:uyan:
 
4 yıl önce bende Casper dizüstü aldım 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum ayrıca abartıldığı gibi ısınma sorunuylada hiç karşılaşmadım modelden modele değişiyor sanırım ayrıca Casper hakkında olumsuz yorum yapanların yarısından fazlası hayatında Casper bile kullanmamıştır eminim. Ben ilk Casper aldığımdada bana keşke almasaydın tarzı yorumlar oldu ama iyikide almışım hiç pişman olmadım. Casper'a karşı bu önyargı neden var anlamış değilim.
 
Casper aldıysan buralara sık uğrayacaksın demektir. Recep Baltaş'ı etiketlemeden direk recep api diye konuya girmekde iyiymiş :D
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı