Casper almamak için nedenler!

Neyse bendeki Casper Nirvana 14" 4. senesi olacak bir sorun yok. Tabi hoparlör daha kaliteli olup BIOS ayarları daha kapsamlı olabilirdi. Windows 8.1 ile iyi anlaşıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Lenovo G500 kullanıcısıyım. Laptop'un her şeyi çok güzel örnek.
1. Dolby Advanced Audio V2 teknolojisi var. Ses kalitesi çok iyi. Oyunlarda oyun modu var, müziklerde müzik modu.
2.Windows 8 yüklü olarak geliyor. İçinde bütün güncellemeler mevcut + driver CD'si geliyor.
3. Tek tuşla format atabiliyorsun. Bu sistemin ismi OneKey Recovery, yani tek tuşla format.

Sonuç: Kesinlikle Lenovo!

1) Çin' de üretilen dizüstünün altındaki "Made in China" yazısının üzerine "Made in Turkey" etiketini yapıştıran, 512MB RAM'e sahip Nirvana dizüstüne Windows Vista yükleyen ve 6 GB RAM'li i7 2600 işlemcili makinaya 32-bit Windows 7 yükleyerek belleğin yarısını kullanamayan bir marka.
2)Merhaba ben CASPER Computer'in sahibiyim.
Bilgisayar toplamayı bilmeyen anne, babalar sayesinde bu günlere geldim, bu serveti yaptım. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim...
Not: Casper'in bir reklamının videosundaki yorumlar :)

2 ay önce arkadaşım i7'li modelini aldı. Fakat:
Sesle ilgili bir sorun oldu ve yazılımsal olarak çözülmedi. Servise göndermek zorunda kaldı.

Abimde i5'li modeli var. Ekranda kırmızı bi nokta belirdi kendiliğinden (ölü piksel). Garanti kapsamına girmiyomuş.

Şarja çıkarıp taktığında ekranda kumlanmalar oluyodu, Windows 8.1 ile bazı yazılımsal sorunlar kısmen giderildi.

Çok fazla ısınıyor. İnternette gezinirken bile fan sesi acayip rahatsız ediyor. Bazen kendiliğinden kapanıyor. Bende Lenovo Z580 var, Crysis 3 oynarken bile o kadar ısınmıyor veya kapanmıyor.

Kısacası Casper pişmanlıktır. :)

Leptop alıcaksan LENOVO alıcaksın. Yoksa hp,casper,acer bunlar sakat markalar. Şuan dünyada en fazla leptop satan marka lenovo ve sağlamlık olarakta lenovo.
Burda fanboyluk yapmıyoruz. Bende Lenovo kullanıyorum ama Hp ve Acer' e sakat markalar demeni kabul edemem. Şu an hala 7 yıllık bi Hp laptop evde sapasağlam duruyor.

Leptop alıcaksan LENOVO alıcaksın. Yoksa hp,casper,acer bunlar sakat markalar. Şuan dünyada en fazla leptop satan marka lenovo ve sağlamlık olarakta lenovo.

Arkadaşım kaç defa aynı mesajı atıyorsun. Tamam Lenovo bence de iyi bir marka f/p ürünler de yapıyor ama abartma bence. Bu arada bende eski bir Casper kullanıcısıydım. (Maalesef) Isınma sorunu, yarım yamalak sürücü desteği ve kalitesiz parçalar. Tamamen berbattı şuan Asus kullanıyorum memnunum.

2099 TL'ye oyun bilgisayarı satıyor. 4570 işlemcinin yanına GT630 koyuyor. Ya kazıklamak için yapıyorlar ya da hiçbir şey bilmiyorlar.

Casper sadece firma olarak iyi değil ki, servis olarak da çok iyi. Misal ısınma problemi var diye gönderilen pc ile bir hafta internette takılıyorlar Facebook falan. Sonra geri gönderiyorlar. Çok iyi değil mi? :D

NFS ile test ediyorduk staj yaparken. :D
Not: Need for Speed Underground 2, yanlış anlaşılmasın. :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı