Casper Bilgisayar Hakkında Yapılan Olumsuz Yorumlar

• Konuyu başlatan asiLx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 9.179
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes kafasına göre daha hiç bir araştırma yapmadan yazıp çizmiş.

Soru 1 = Pegatron'un kendi sitesi, Driver desteği bile yok.
Cevap = Evet. Pegatron'un kendi sitesi yok ama, Pegatron'a ait tüm driverleri, Ana kart modeline göre yazilim-ve-surucu-arama sitesinde bulabilirsiniz.

Soru 2 = Bios güncellemeleri yok.
Cevap = Evet. Her önüne gelen kafasına göre Bios güncellemesi yapmasın diye, Bios güncelleme dosyalarını paylaşmıyorlar. Ama dileyenler olursa Casper'e Mail yoluyla durumu bildirip , Güncel Bios güncelleme dosyalarını elde edebiliyorlar. Bu işin Ehli'leri bilirlerki, Bios güncellemelerini daha çok, Bios'la ilgili problem yaşandığı zaman, Güncellemeleri şikayetler ve sorunlar üzerine yaparlar. Her yetkili servisin konuyla ilgili bir lafı vardır. "Bios güncellemelerini çok gerekmediği sürece yapmayın."

Soru 3 = Ekran çözünürlüğün nedir? Kaç FPS'de oynadın ?
Cevap = Kendi monitör'üm 1360x768. Geçenlerde Bilgisayarı 119 Ekran Philips Smart Tv'ye bağlayıp, Need For Speed Hot Pursuit ve Euro Truck Smilator 2 Oyununu oynamıştım. En ufak bir takılma donma problemi yaratmamıştı.

Soru 4 = Adamlar yeni nesil işlemcilere sahip Bilgisayarlara, düşük özellikli Ekran kartları koymuşlar.
Cevap = Bu tamamıyla Bilgisayarın hangi amaçla piyasaya sürüldüğüyle ilgili bir durumdur. Adamlar demekki normal kullanıcılara hitap ederek böyle bir özellikli Bilgisayar piyasaya sürmüşlerdir. Siz, size hitap eden Bilgisayarı alamamışsınız demekki. Kısa bir dille bunu ifade edecek olursak, Fazla uzağa gitmeye gerek yok, Bu forumda bile 4 bin TL 5 bin TL gibi yüksek bedeller ödeyip, tam anlamıyla kendine hitap eden yüksek özellikli Oyun Bilgisayarı toplayan arkadaşlarımız var.

Soru 5 = Yetkili servisler vasat. Adam gibi ilgilenmiyorlar.
Cevap = Bu genel olarak tamamen Yetkili servis'te çalışan elamanlarla ilgili bir durumdur. Bu durumu marka'lara bağlamak doğru değildir. Sonuç olarak, bende daha yeni aldığım Msi 990Fxa-Gd65-am3 isimli Anakart'ım yandı. Servise göndereli tam 15 gün oldu ve hala gelmedi. Aradığımda bilgi veremeyeceklerini söylüyorlar.
Arkadaşım ekran kartın hangısınden ki 119" tv-de takılmadan oynadınız?
Birisi hiç ekran kartını sormamış, ya da ben görmemişim yazdığını.

Arkadaşım ekran kartın hangısınden ki 119" tv-de takılmadan oynadınız?
Birisi hiç ekran kartını sormamış, ya da ben görmemişim yazdığını.
Doğru. Kimse sormadığı için bende yazma gereğinde bulunmamıştım. Ekran kartım İnno 3d'nin Geforce Gt 640, 128 bit 2gb modeli ekran kartıydı.

Helal be büyük başarı.
Bende Pentium 4 ve Gt440 ikilisi var idi, ama şimdiki tek İ3 4130 eski ikiliden baya üstün performans sunuyor. Oyunlarda vb işlemlerde. :D

Helal be büyük başarı.
Bende Pentium 4 ve Gt440 ikilisi var idi, ama şimdiki tek İ3 4130 eski ikiliden baya üstün performans sunuyor. Oyunlarda vb işlemlerde. :D
Tabi, Pentium 4 ile i3 4130 arasında baya fark var. . )

Ya Gt 640'ı övmen hata be bi kere. Ayarlar Low 'u gecemez. Normal kullanıcı için i 7'nin neresi normal render mı yapicak. İ 7 kullanan birinin iyi bir kart kullanması lazım yoksa İ 7 'nin anlamı ne? Göz boyama.

Arkadaşa ne kadar teşvik primi verildi acaba, çok merak ediyorum. Bu kadar "kıl" olduğumuz konuları açıp, ellerini yorması ne denli sevindiriyor onu, bilemiyorum.
Casper anakart, Casper işlemci, Casper ekran kartı var da mı böyle savunuyorsun be kardeş sen? Sen, şu anda hazır kasa savunuyorsun be kardeş. Varsın markası Casper olsun, Lenovo olsun. Ne farkeder? Sonuçta "hazır" kasa.

Laptop tarafına girme, batarsın zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı