Casper mı, toplama mı?

Caspera vereceğin para yerine bize bir bütçe söyle adam akıllı bilgisayarın olur. Soran olursa toplama değil custom dersin havan da olur. Casper alıp mutlu olan daha hiç görmedim.

Bir forumlarda dolaş bakalım (Casper nasıldır ?, Casper alınır mı ? gibi sorularla.) bakalım neler göreceksin. Eriyen kasalar, yamulan parçalar, üstünde yumurta pişirenler, elinde patlayanlar.
Biz sana tavsiyede bulunuyoruz istersen git peynir tenekesinden kasa al bizim için değişen bir şey olmaz. Almışken sitemizde bulunan onlarca sistem tavsiyelerinden birine uy iyi bir sistem topla.
Kullanırken özellikle oyunlarda ve performans konusunda haklı olduğumuzu anlayacaksın.

Casper' i neden bu kadar kötülüyorsunuz?
8 senelik Casper kullanıcısıyım. Hiç bir sorun görmedim. Eskidiği için değiştiriyorum.

Screenshot_2016-01-18-16-44-00.png
Bari bunu al onu alacağınıza bunu alın o Casper kasaya GTX 950 takamazsınız PSU yetmeyecektir. Bunu alın illa i7 diyorsan. İşletim sistemini kurmakta birşey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı