CASPER CN, CM Serisi leptoplar A15FB, A15EC, A15YA, A15FD, A15/C51F0A84, A15CR

süper. size ulaşmamın imkanı var mı?
cnc serisi kullanıyorum. yardımınızla 303 yaptım bios sürümünü, ki son sürüm 506 mı bilmiyorum şu anda ama daha iyi bir performans için son sürüme güncellemek istiyorum. bu aracı denediğimde "zaten daha yenisi yüklü tarzında bir hata almıştım" ama yine de güncellemek istiyorum. ki seneler geçmiş var mı bir öneriniz veya size ulaşabileceğim bir facebook hesabı vesaire :)

1. adımı şu şekilde tekrar deneyin. 98 ekranı geldiğinde şunu yazıp entara basın:
aflash3 /AUTO:A15_4m.208 /ALLBIOS /RST

Eğer bu şekilde de güncelleme başlamaz ise altta verdiğim yerden rar'ı indirip bootable ettikten sonra rar içindekileri usb belleğe atıp 98 ekranında DENEME yazıp entera basın ;
A15 208.rar

Eğer DENEME olanı doğru düzgün güncelleyip Windows'u doğru düzgün açılan olursa devamında olan güncel olanları benden istesin.

Merhaba Murat Bey. Forumda yazıyı görünce üye oldum o yüzden size mesaj atamıyorum. Eğer konuyla hala ilgileniyorsanız bir maruzatım olacaktı. Ben diğer güncellemeleri denedim hiç biri işe yaramadı sadece bu mesajda yolladığınız güncelleme işe yaradı. Eğer bu güncellemenin devamında olan güncellemeleri bana ulaştırabilir misiniz ?

:) İşine yaradı ise ne güzel. Ancak tüm sürümleri anlatıma göre hepsini kurabildiniz mi? konuda 3 bios sürümü var çünkü. Hepsini yapabildiysen bir ara kontrol ederim unutmaz isem ancak fazla umutlanmayın çünkü A15 serisi eskide kalan bir seri.

:) İşine yaradı ise ne güzel. Ancak tüm sürümleri anlatıma göre hepsini kurabildiniz mi? konuda 3 bios sürümü var çünkü. Hepsini yapabildiysen bir ara kontrol ederim unutmaz isem ancak fazla umutlanmayın çünkü A15 serisi eskide kalan bir seri.
Şu deneme yazan hariç diğer hiç biri kurulmadı hepsi hata verdi.

Verdiklerimle aynıymış zaten en baştakiler yani biraz düzenleme yaptım bakalım olacak mı olmaz ise maalesef boyut olarak yükseği var küçüğü yok. O yüzden olmaz ise olmayacak.
Altta verdiğim de DENEME komutuyla yapacaksın. O yüzden önceki indirdiğin dosyalarla karışmasın sil öncekilerini.
Deneme 506.rar — RGhost — файлообменник
En başta dediğim deneme ile ilgili kısmı bu linkle değiştirdiğini düşün ve bu verdiğim dosyalarla deneme işlemini tekrarla.

@Murat5038 Hocam sayenizde 506 sürümünü Windows üzerinden yaptım. 508'in (ya da daha yenisi de olabilir) Windows üzerinden olanı mevcut mudur?

Bir de size şöyle bir sorum olacak:

Casper A15FB model bilgisayarımı (Bios ver. 506) "Kapat" seçeneğinden tamamen kapatıyorum. Ardından güç düğmesine basıp açmak istediğimde ilk olarak bilgisayarımın Casper logosu görünüyor. Logo kaybolduktan sonra ekran siyah (koyu gri de olabilir) bir renge bürünüyor ve sol üst köşede tırnak içindeki bu "_" işaret yanıp sönüyor ve Windows 10 logosu gelmiyor. (Tıpkı komut ekranı gibi görünüyor ancak yazı yazmama müsaade etmiyor)

Tam o sırada güç düğmesine uzunca basıp tekrar kapatıyorum. Yeniden güç düğmesine basıyorum. Casper logosundayken F2 tuşuna basıp BIOS ekranına geçiyorum. F10 tuşuyla "Save and Exit" yaptığımda bilgisayarım yeniden başlıyor. Nitekim bu kez normal bir biçimde masaüstüne kadar açılıyor.

Bilgisayarı bu şekilde normal olarak kullanırken "Yeniden Başlat" dediğimde bilgisayarım hiç bişey olmamışcasına kapanıp açılıyor. Ancak "Kapat" seçeneği ile kapattığımda açılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı