Casper Excalibur alınır mı?

Bu forumda İnceleme: Excalibur G870 arkadaşın attığı videolarda ısınma sorunu yok.Yani bence alabilirsiniz.

MSI F/P değil, zengin değilsen alınmaz.F/P ürünü varsa orası farklı benim bildiğim hiç F/P ürünü yok 3050 bile 30.000 TL'idi.
Evet, MSI zengin olmadıkça mantıklı değil. Asus gibi daha F/P olan başka bir kaliteli marka da var hani. Şu an nasıl bilmiyorum ama ben laptop alırken 20k fiyata birçok markanın 3050Ti modeli varken MSI'ın 3050 modeli bile 27k fiyata başlıyordu. MSI Katana modeli.

Özellikleri çok iyi, aynı donanımlı diğer laptoplar 40k civarı.
Beni tek korkuta Casper'ın kasa kalitesi, ısınma sorunu.
Kısacası pişman eder mi aldığıma?
Yakın zamanda ben de bilgisayar aldım ve piyasayı dibine kadar araştırdım. İzlediğim incelemelere göre casper g870 modellerinde ısınma sorununu çözmüş ancak fan gürültüsü ciddi seviyede yüksek. Oyun oynarken 65 66db değerlerini görüyordu izlediğim videolarda. Alacaksanız bunu bilerek alın.

Hocam bende fiyat uygunluğu ve fiyatına rağmen iyi bileşenleri olan Casper Excalibur taraftarıyım benim düşuncem belki çok sorun çıkıyor ama yeni RTX 4000 serisi ve 13.nesil islemciler için düzenlemeye gidilmistir ve sorunlar büyük oranda çözülmüştür inşallah ve teknoloji şans işide oldu ben ASUS ROG STRIX RTX 4080 modelini falan alıp birtakım sorun yaşayanları okudum sorunsuz gelirse hayırlı olsun çok işini görecek.

Ve şunuda söyleyeyim ben Mediamarkt mağazasına gittim ve Casper Excalibur bölmündeki laptoplarla diğer laptopların ısısını karşılarştırdığımda G870 çok iyiydi yani w a s d tuşların orda gerekse klavyenin sağ tarafından pek ısı alamadım G870 Isı olarak en iyi model inşallah bilesenlerle daha iyi olan Excalibur G911 de böyledir mağazada eski G911 vardı rtx 4000 serisi ve 13. Nesil işlemci olmayan yani yeni G911 nasıl bilmiyorum

Özellikleri çok iyi, aynı donanımlı diğer laptoplar 40k civarı.
Beni tek korkuta Casper'ın kasa kalitesi, ısınma sorunu.
Kısacası pişman eder mi aldığıma?
Merhaba, MSI hariç çoğu markanın üst düzey laptoplarını kullandım. En son olarak excalibur G911 RTX 3070'li modelini aldım. Şunu söyleyebilirim ki malzeme kalitesi olarak hepsinden daha iyiydi. Kasa metal premium hissi veriyor, hoparlör ses kalitesi gayet güzel, tasarım olarak güzel. Isınma problemi hiç yaşamadım. Yazılanları görünce çok şaşırdım. Kullanmamış olsam cidden yazılanlardan etkilenirdim. Casper'ı önermeyenlerin çoğunun 911 serisini kullanmadığını düşünüyorum biraz kulaktan dolma ezbere yorum yapıyorlar. Tabi altını çizerek söylüyorum G911 serisi için yazdıklarım geçerli çünkü sadece onu kullandım. Kötü yanlarından bahsedersek ısınma problemine o kadar kafayı takmışlar ki fan sesi ciddi derecede fazlaydı. Buna da metal kasanında katkısı olduğunu düşünüyorum. Fan gürültüsü haricinde premium bir hissi olan güzel bir bilgisayar.

Merhaba, MSI hariç çoğu markanın üst düzey laptoplarını kullandım. En son olarak excalibur G911 RTX 3070'li modelini aldım. Şunu söyleyebilirim ki malzeme kalitesi olarak hepsinden daha iyiydi. Kasa metal premium hissi veriyor, hoparlör ses kalitesi gayet güzel, tasarım olarak güzel. Isınma problemi hiç yaşamadım. Yazılanları görünce çok şaşırdım. Kullanmamış olsam cidden yazılanlardan etkilenirdim. Casper'ı önermeyenlerin çoğunun 911 serisini kullanmadığını düşünüyorum biraz kulaktan dolma ezbere yorum yapıyorlar. Tabi altını çizerek söylüyorum G911 serisi için yazdıklarım geçerli çünkü sadece onu kullandım. Kötü yanlarından bahsedersek ısınma problemine o kadar kafayı takmışlar ki fan sesi ciddi derecede fazlaydı. Buna da metal kasanında katkısı olduğunu düşünüyorum. Fan gürültüsü haricinde premium bir hissi olan güzel bir bilgisayar.
Kötüleyenler, ya ezbere ya G770'ye göre.Fan sesinde haklısın.G870 ve üstüler aynı kasa.

Fan sesi boştayken yok, oyundayken var diye biliyorum doğru mudur?

Kötüleyenler, ya ezbere ya G770'ye göre.Fan sesinde haklısın.G870 ve üstüler aynı kasa.

Fan sesi boştayken yok, oyundayken var diye biliyorum doğru mudur?
Şöyle ki dediğin gibi oyun veya sistemi zorlayan şeyler çalıştırınca baya yüksekti. Tabi ben bunun çözümünü şöyle bulmuştum. Oyun oynamadığım zaman bilgisayarın güç dengesini en düşüğe aldığınızda fan sesi olmuyor. Oyunda da zaten kulaklık takıyorum.

Şöyle ki dediğin gibi oyun veya sistemi zorlayan şeyler çalıştırınca bayağı yüksekti. Tabii ben bunun çözümünü şöyle bulmuştum. Oyun oynamadığım zaman bilgisayarın güç dengesini en düşüğe aldığınızda fan sesi olmuyor. Oyunda da zaten kulaklık takıyorum.

Hocam MSI kullandınız mı hiç?

Malzeme kalitesi açısından Excalibur çok önerilmiyor, daha çok MSI öneriliyor ondan sordum.

Yok hocam yalan yok hiç MSI kullanmadım. Çok övüyorlar MSI fakat çok pahalı o kadar para veremem. Sadece excaliburdan çok memnun olan ve hiç sıkıntı problem yaşamayan biri olarak yazmak istedim. Ses konusunda MSI kullanan biri belki karşılaştırma yapabilir belki de ses düzeyleri benzerdir.

Yok hocam yalan yok hiç MSI kullanmadım. Çok övüyorlar MSI fakat çok pahalı o kadar para veremem. Sadece excaliburdan çok memnun olan ve hiç sıkıntı problem yaşamayan biri olarak yazmak istedim. Ses konusunda MSI kullanan biri belki karşılaştırma yapabilir belki de ses düzeyleri benzerdir.
Excalibur'un RGB klavyesi nasıl?Fotoğraf atma şansınız var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı