Casper Excalibur G770 düşük FPS

Söylediğiniz video yu atar mısınız?
Minecraft videosunu bulamadım ama görmüştüm.
Valorant videosu :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MSI Afterburner ile.
Hocam bir uygulama yüklemeyi düşünmüyorum uygulamasız olmuyor mu?
Ayrıca bir laptop soğutucum da bulunmakta fakat kullanmıyorum şu anlık.
Ve prize takılı değil laptop, prize takılı olunca da 150 FPS alıyorum. 130'dan 150'ye artıyor.

Merhabalar. 3-4 gün önce Casper Excalibur G770 aldım. Testlerde Minecraft'ta 500-600 FPS aldığı, Valorant'ta 150 FPS civarı aldığı yazıyordu. Minecraft'ı yükledim, denedim fakat 150 FPS alıyor. Bu da Valorant'ta 10-30 FPS alacak demek sanırım. Bunu nasıl düzeltebilirim? Aşağıda bir SS var, o SS'de ekran kartını ne kadar kullandığı yazıyor. Normalde Intel UHD Graphics ile giriyor oyuna, fakat sağ tıklayıp High-performance NVIDIA Processor (default) seçeneğine tıklayıp açıyorum oyunu.
Sistem özellikleri: 8 GB RAM - Intel i5 10300H - GTX 1650 Ti - 480 GB SSD.

CPU düşük acaba yüksek performansa alıp dener misiniz ve oyunun hangi ekran kartı ile çalıştığına bir bakın.

Hocam dikkat ettiyseniz işlemci 1.71 GHZ de çalışıyor ve bu çok düşük bir değer.
Cihazın performans ayarlını kontrol edin ve sıcaklık değerlerini bizimle paylaşın. Ayrıca galiba dahili GPU yu kullanıyor ağırlıklı olarak cihaz. Nvidia denetim masasında tam performansa ayarlayın ve yüksek performanslı Nvidia seçeneğini seçin.

CPU düşük acaba yüksek performansa alıp dener misiniz ve oyunun hangi ekran kartı ile çalıştığına bir bakın.
SS'de olduğu gibi. GTX 1650 Ti'ı kullanıyor.

Dosya Ekleri

• 2021-07-12_10.54.09.png
    2021-07-12_10.54.09.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 58

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı