İnceleme Casper Excalibur G870 neden alınmaz?

Yok hocam yorumum size değildi, alıntı yaptığım mesajı görüntülerseniz eğer önceki atışmayı görebilirsiniz

Yok hocam yorumum size değildi, alıntı yaptığım mesajı görüntülerseniz eğer önceki atışmayı görebilirsiniz
Zaten bende o tartışmayı bitirmek için çabalıyorum ama 1. mesaj olduğu için odaktan çıkmıyor. Hani isteyen istediği markaları eleştirsin diye rapor etmemiştim yorumu, yoksa konuyla alakasız olduğu için raporlarsam konu sahibi olarak muhtemelen moderatörler gerekli tedbiri alacak. Eğer devam ederse raporlamak zorundayım gibi adamda pişman olmuştur artık sürekli aynı tepkiye cevap veriyor çünkü. Yani ben zaten söyledim kendimde yıllardır Asus kullanıcısıyım severim Asus'u ancak eleştirilere pek karşı çıkmayı sevmem hatta istemem. VA panel öyle bir şey çünkü harbiden.

Konu 10 sayfadır Asus'a kaydı toplasan 2 sayfa konuyla ilgili anca olur.

@YokSauronunGözü @392578 Bu 2 kişinin konuyu neden beğenmediklerini çok merak etmekteyim ama etiketime rağmen dönmeyecekler özellikle 2. etiketteki kişi.

Son düzenleme:
@Yoksauronungözü @cmdrkaays_08 bu 2 kişinin konuyu neden beğenmediklerini çok merak etmekteyim ama etiketime rağmen dönmeyecekler.

Döneyim kardeş bizim kimseden çekincemiz yok;
Söylediklerinin sadece çok çok az bir kısmına katılıyorum bu yüzden beğenmedim attım. Objektifim demişsin ama ben bolca subjektik yorum sezdim bu yüzden beğenmedim.
Kimse Excalibur çok iyi demiyor ama senin abarttığında kadar da kötü değil bu yüzden beğenmedim.

Daha sayıyim mi? Ne yani bir inceleme yazdın ve herkesin beğenmesimi gerekiyor

Hayır tabii ki, sadece yazdığım eleştirilerim G870'in kronik sorunlarıdır. Kronik sorunlar her G870'te olan sorunlar anlamına geliyor aslında ondan çekinmeniz normal ama çekinmeden eleştirmeniz çok iyi bir şey benim açımdan çünkü diğeri tepkiyi atıp gitmiş. Her neyse yorumun için teşekkürler konuda Asus yorumu görmekten kusacaktım.

Subjektif demende kısmen haklısın aslında konuyu yazarken de kesin bu yüzden beğenmeyen insanlar olacaktır dedim kendime. Konumda yazmadım fakat sırf bu yüzdende önceki sayfalarda dedim ki:

Normalde bu model için böyle bir konu açmayacaktım ancak YouTube'de ve forumda bulunan inceleme tarzı içeriklerin hoşuma gitmediğini, özellikle "tavsiye etmediğim içerikler" kısmındaki videoların gerçeği yansıtmadığını (özellikle cihaz çok iyi diyen), laptopun bahsedilmeyen bir kaç sorununun daha olduğunu ve bu yüzdende eleştirmek istediğimi ve bu yüzdende konuyu yayınladığımı söyledim. Tabii beğenmemenizde normal olduğu için uzatmaya gerek yok cevabımı iyi günler.

EDİT: G770 kullandığınızı görüyorum, G770 ile G870'in klavye hariç birbiriyle çok alakası yok bu yüzden eğer G770'den memnunsanız bu konuya çok takılmanıza gerek yok ben G870'e özel inceleme yaptım marka eleştirmek değil amacım.

Son düzenleme:

Ben gayet objektif bir şekilde konu açtığınızı düşünüyorum, değerlendirmeniz güzel olmuş.
Misal ben pazarcıyım diyelim, manyak mıyım ki kendi elimdeki portakal çürük diye bağırayım?

Çoğu kişinin para karşılığında incelediği ve uzun süre kullanmadığı için incik boncuktan bile övmesi gayet doğal.

Yani G770 kullanan biri memnunsa ve onun penceresinden baktığımda ve şöyle bir videonunda olduğunu düşününce çokta söze gerek yok diyorum...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada GTX ekran kartlı laptoplar genel olarak soğuklar. İşlemcilerden patlayabilirler tabii yine de.

Bir de beni eleştirip konuma sübjektif diyen kişinin cihazı RTX 3050 Tİ ile en fazla 70W falan tüketiyor mesela belki bu kasaya taksak en azından ekran kartı ısınmayacak. Verdiğiniz cevap çok mantıklı bu arada. Özetle Excalibur'u övmemi bekleyen insanlar buraya gelmemeli.

Son düzenleme:
@YokSauronunGözü @CMDRKaays_08 Bu 2 kişinin konuyu neden beğenmediklerini çok merak etmekteyim ama etiketime rağmen dönmeyecekler özellikle 2. etiketteki kişi.
Cevap veririz vermesine de tartışmayı sevmiyorum, işin sonunda tartışma çirkinleşiyor, çok yaşadım beğenmedim atıyorum geçiyorum, günün sonunda da bu tarz tartışma sonunda da Casper çalışanı ilan edildiğim için sıkıldım artık.

Pek sevilmeyen, G870'den daha da gömülen Excalibur G770 kullanıyorum, fanıyla ilgili sıkıntı hariç bir sıkıntı yaşamadığımdan dolayı beğenmedim attım, konuya genel anlamda katılmıyorum. Fanıyla ilgili sıkıntı ise ses yapması, yavaş dönerken garip bir ses çıkartıyor ama hızlındıkça bu ses tanamen kayboluyor. Soğutmaya bir zararı yok ama kulağı bazen rahatsız ediyor. Tabii 3 yıllık bir laptop olması sebebiyle bunu normal karşılıyorum ufak bir yağlama işlemiyle bu sesi de hallettim. Laptop mükemmel bir laptop değil tabii ki ancak insanlar çok gereksiz yere gömüyor, Asus, MSI almak istersen yalandan yere 5-10k fazla para veriyorsun. Yine aynı problemleri yaşayabiliyorsun, ne kadar ihtimali düşük olsa da, bunu kimse inkâr edemez. F/P bir cihaz olması sebebiyle tercih edilebilir bir marka. Biraz da şans işi problemli bir cihaz da gelebilir, yapacak bir şey yok iade edersin ne diyeyim ?

Bu arada eleştiri konusu açıyorum yani özellikle tartışma çıkarmamak için konuyu 1000 kere değiştirdim ben yazarken ? Ama siz bilirsiniz. Ayrıca farkındaysan fan sesi sorunum yok sorunum fanın sürekli 3000 rpm ile çalışmasıydı. Cihaz sıfır 3 aylık ve durduk yere 3000 rpm çalışıyor eleştirim buydu.

Hocam gerçekten F/P olduğuna canı gönülden inanıyor musunuz ?

Aynı özellikte bulunan (İ5 12450H - RTX4050) cihazların fiyatları =
Casper Excalibur G870 = 29.000TL
Acer Nitro 5 = 27.450TL
MSI THIN GF63 = 28.900TL
HP Victus 15 = 29.000TL (i5 13500H versiyonu)

Özellikle en ucuzdan en pahalıya diye filtreledim yanlış anlaşılmasın.

MSI thin limit olarak Casper'dan kötü onu zaten ele, HP victus 15 75W onu da ele. Acer nitro 5 varken şahsen oradaki G870 alınmaz ama eleştiri şuradan kaynaklanıyor. Ben RTX 4060 laptopu 32K fiyat etiketine aldım hatta 30K bile denebilir.

İnternette ki fiyatları absürt ama Casper'ın noname ürünlere logo basıp sattığını düşünürsek onlarda maliyetin altına çok inemez. Casper'da kısacası fiyatına göre yerine göre F/P oluyor olursa ama Casper ucuz bir marka diye bekleyen varsa daha avcunu yalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…