İnceleme Casper Excalibur G870 neden alınmaz?

@950377 Bizim millette genel olarak bi' tartisma kulturunde eksiklik var. Olaylara çok sığ bakıp kendi doğrusunu savunuyorlar genelde. Ben yillardir Monster'i savunurum, duzgun modelleri var genele vurmamak lazim vs. vs. diye sirf bundan dolayi kim bilir ne laflar isittim. Aynisi Excalibur'da da gecerli, vaktinde duzgun modelleri yoktu ama
Cikarttilarsa ayni sekilde hakkini yedirmemek gerekir.

Katılıyorum.

Aynen sizin Monster konularında can çekişmelerinizi hatırlıyorum o konuda Excalibur daha rahat olabilir.

Geçen foruma geldim uzun zaman sonra. G870 eleştirisi yapmış ama yanlış yani olmayan şeyleri var gibi göstermiş millette baya gülücük emojisi atmış ondan dikkatimi çekti. Bende attım. Sonra beni takip edip bana bir sataşmaya başladı beğenmedim ifadesi atıyor falan ama konu başka bir konu.

Ben de sakince derdini dinliyorum sakin yaklaşıyorum Casper diyorum kötü ürünü de çok.Benim gibi G870 kullanıp memnun olan bir kişi geldi bir güzel hakaret etti. Bende bana hakaret ediyor sandım G870 savundum diye o ise benim mesajimi alintilayıp adama atmış lafı. Ben de rapor ettim adam bana demiyor ve benim yüzümden ceza almış olabilir. Yani başka ülkede yaşayamazsınız bunu muhtemelen.

Diyorum ya, G870 ile amuda kalkıp laptopla beraber Gta 6 oynasam. Bir de bunu paylaşsam adam laptop sorunlu der böyle bir kitle var şu an.

Daha komik bir şey söyleyeceğim hazır olun.
Forumun sahibi Ali bey Monster incelemesi paylaşıyor inceliyor ama forumdaki kitle Ali beyi de iplemiyorlar. Yani bağımsızlığını ilan etmişler.

Sorarsan daha iyi bu forumu onlardan kullanan yoktur. Daha bilgilisi yoktur. Her modeli de kullanmışlardır.

Son düzenleme:
Valla hocam foruma yazdığınız inceleme yüzünden excalibur g870 kullanmayanlar direk laptoba çöp muamelesi çekiyor. Yeni bir inceleme yazıp şu görüşü değiştirseniz çok iyi olur adamların yaptığı son laptoplar çöp muamelesi çekilecek seviyede değil 5060 ekran kartlı hali vb.

Onu ben açarsam beni linçlerler kral. Şu dondurulmuş hesabımla yapmam lazımdı ama reklam derler yine derler ve bu kadar tık almazdı o konu dediğim gibi Casper övene değil gömene tamah eden hali hazır kitle var. Ve bu kitle tüm yerli mallarını sevmiyor bize de özgür diye herkes, herkese okey demek düşüyor.
Ayrıca dondurulmuş hesabımda aslında övdüğüm bir konu da vardı 3 kişi ya okudu ya okumadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu dediğini Artoria hocam yapaydı modken mod falan dinlemezlerdi ona da çökerlerdi. Ucuz ürüne kimsenin tamahı yok milletin başı dandik üründen çok yanmış. Casper'ı da biz toparlayacak değiliz ben elimdeki modelden memnunum deyip geçmeyi polemikten kaçmayı tercih ediyorum.

Model çok iyi indirime girdiğinde zaten gereksiz gömen görmedim. Yani o zaman şansı oluyor G870'in başka türlü önermek fazla reklam kokar. Ben Casper'ı düşünemem zaten Casper çalışanı düşünmüyor bizim yazdiğımız kadar o onların derdi yani.
Koskoca forumun eski moderatörü benle aynı dertten müzdarip ama o Monster'dan yanmış.

Son düzenleme:
Ya hocam geçen forumdaki adam 2050 ekran kartlı Excalibur kullanıyor bakımda yaptırmış muhtemelen adama dandik termal macun sürüp yollamışlar. Gelip burda Excalibur çöp Excalibur alınmaz diyorlar. Adamın kendi sorunu birden bire oyunlarda fps düşmesi normal değil sonuçta. İnsanlar 1-2 kişinin sorununu görüp markayı komple onla bağdaştırıyorlar. Ben şahsen memnunum şuana kadar hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım. Forumda şu laptobu kullanmayıp bomboş çöp demeleri cidden çok gereksiz. En azından sizle aynı görüşte olmamız iyi hocam umarım zamanla bu gereksiz eleştriler biter şu forumda.

Ben eleştirene de kızamıyorum ki. Casper kendini savunma yolunu sponsorlu içeriklerde bulmuş sponsor almadığı kanal kalmamış hem internette hem TV'de. Yani önermek bizim neyimize ama işte dürüstlük yapmak için gelip yaptığım hatayı söyleyeyim dedim kendi konuma. Casper falan umurumda değil son kullanıcıyı düşünüp yani Casper'a sadece bütçesi yetenler için bu konuya geldim hatamı söylemeye. Laptop konularından bıktım yani girmek istemiyorum girmem de muhtemelen. Önerilen de 2 adet marka var onla dönüyorlar. Laptop bakımı yapmayı herkes bilmiyor, bilen garantim var diyor servise götürüp memnun kalmıyor ben laptop değil marka eleştirisi yapiyorum diye de savunma çekiyor. Kimi laptop tozlanıyor farkında değil ama laptop sorunlu sanıyor oysa bakım yapılmamış. Şu videoyu izlemek mesela deli ediyor beni.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de tarafsızım rollerine girmiş başta ben ona bittim. Benim bu konu gibi G870 eleştir ve 100 bin izlenme.

Adam güzel başlayıp videonun sonunda yetersiz soğutma diyor. Aynen kardeşim hadi Casper bilmiyor bu soğutmayı Victus 15 serisine koyan HP'de mi bilmiyor ? Veya Acer Nitro V15. Yani Acer de mi hatalı ? Ha onlar düşük w çekiyor tamam ama toplasan fark olarak 20 30W ya var ya yok. Bir de önermeyip cihazı PTM kullan diye akıl veren kitle var o başka seviye. PTM kullansa toz bakımı yapılsa cihazın ısınmayacağını biliyor ama soğutmadan önermiyorum diyor.

Herkes ayrı bir kafada en iyisi boşvermek. Özellikle G870 gibi sadece fiyatı ile öne çıkan modellerde hiç bulaşmamak en iyisi önermeyenlerin konusunda.

Hiç canını sıkma, dediğim gibi yerli marakalarla derdi olan çok forumda o yüzden zaten eleştirenleri ciddiye almak daha mantıklı geliyordur.

Sırf boykot diye alan var mesela ona bile kafayı takıp Casper önermeyen olabilir. Yani dediğim gibi kafayı çok takmanı önermem ki mesela biraz kişisel bir mesele. Kimsenin hayatına karışmamalıyız.

Son düzenleme:
Forumda GameGaraj ve Acer Nitro 16 dışında hiçbir laptop önerilmiyor. Asus TUF'lar bile forumda artık çöp olarak gözüküyor. Adam bütçesine göre laptop soruyor direk GameGaraj atıp çekiliyorlar veya düşük bütçeyse Nitro 16 atıyorlar. İyice baydı bu laptop işleri. En iyisi yakın çevrende laptop kullananların fikirlerine bakıp o laptopları araştırmak yoksa bu foruma göre tüm Türkiye GameGaraj ve Acer Nitro 16 kullanacak. Soğutma konusunda ben gayet memnunum 2020 yılında çıkan Acer Nitro 5 515-55 laptobumda bile soğutma iyiydi. Sadece pil sıkıntısı var sarjı çabuk bitiyor o da artık büyük bir problem olursa ileri zamanda macbook falan geçerim. Dediğiniz gibi hocam en iyisi boşvermek düzenli bakım yapıp saçma sapan işlerle uğraşmadığımız sürece işimizi görsün yeter. Bende boykottan bağımsız fiyat olarak daha uyguna geldiği için kampanya ile yaklaşık 52k ondan aldım. Yoksa aklımda Acer vardı 4060'lı modeli ama biraz daha ekleyip 5060'lı Excalibur almak daha cazip geldi. Boykot işide gereksiz hocam bence 4-5 ay önce herkes İmamoğlu için dışarı çıkarken şimdi kimsenin aklında değil adam hapiste çürüyüp gidiyor. Özgür Özel'ede birşey olursa muhtemelen ülke daha kötü bir hale gidecek. Böyle meseleler varken boykot benim gözümde çok gereksiz kalıyor. En iyisi boşvermek hocam dediğiniz gibi yoksa herkesin zihni aynı noktada olacak bu gidişle.

Aynen öyle ya telefonunu kullanıp önermeyen insanlar bile var Casper'ın. Eski bir marka bu böyle ve yerli yani yurt dışında olmayınca bizim Türkler Polat Alemdar gibi gang atıyor.

4060 modeli 29K gibi bir fiyattan aldım 2 sene önce bir de böyle bakın. Freedos olan 29K benim ki freedos değil 32K yani yine fiyatı nispeten uygundu. Haliyle uygun diye ve sorun yaşamadık diye milletin kalbini mi kıralım kim ne istiyorsa onu yapsın.

Ucuz dediğime de bakmayın ucuz diye bir kavram kalmadı memlekette.

Laptop sektör geneli bir forumlarda çıkmazda maalesef ve biz Casper G870 tayfa değil LOQ tayfa da bizim gibi bir tuhaf durum içinde mesela.

Özetlen bırak kim zamanını o sektöre harcamak istiyorsa harcasın forumda. Forumlar laptop konularından ibaret değil veya monitörlerden.

Son düzenleme:
Türk halkı için her firmanın en giriş seviyesi cihazını alıp forumlarda namus gibi marka savunmak kutsal bir görevdir böyle güzel bir kültürü lütfen eksik görmeyin.

Türk halkı için her firmanın en giriş seviyesi cihazını alıp forumlarda namus gibi marka savunmak kutsal bir görevdir böyle güzel bir kültürü lütfen eksik görmeyin.
Bana bir şeyler kubarıyor diye bir an korktum. Ama şu bahsettiğiniz kitle burayı umarim keşif etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…