İnceleme Casper Excalibur G870 neden alınmaz?

Onlar şuan Abra a5 vs TUF a15 vs Nitro 16 adında önemli bir konuyu görusmektedirler korkmayınız.
Ya Allah senide güldürsün reis yorumların tebessüm ettiriyor.

Onlar şuan Abra a5 vs TUF a15 vs Nitro 16 adında önemli bir konuyu görusmektedirler korkmayınız.
Abra A5'in olayla alakası yok bu arada segment olarak diğerleri üstün.
Abra A5'e sorsan bu listeden küserek çıkar. Kıyamam ya o listede ne arıyor o ?

Ya Allah senide güldürsün reis yorumların tebessüm ettiriyor.

Abra A5'in olayla alakası yok bu arada segment olarak diğerleri üstün.
Abra A5'e sorsan bu listeden küserek çıkar.
Hepside giriş seviyesi cihazlar. (Nitro 16da sıvı metal var btw diye linç edilmeyiz inşallah)

Hepside giriş seviyesi cihazlar. (Nitro 16da sıvı metal var btw diye linç edilmeyiz inşallah)
Hocam hiç birbirimizi kandırmayalım onların adaptörünün w değeri falan Abradan daha iyidi sanki ama o laptoplarla karşılaştırılması komik olmuş.

Onlar şu an Abra A5 vs TUF A15 vs Nitro 16 adında önemli bir konuyu görusmektedirler korkmayınız.

Kardeşim şimdi Abra Monster diye alınmaz TUF çok ısınıyor Nitro 16 alınabilir (1-2 aya kolpadan sorun çıkartırlar ona da) diyecekleri şeyler çok belli artık forumda atasözü oldu bu kelimeler.

Beyler abartmayalım tamam yeterince eleştirdik.
Zaten hocam forumda her ay önerilen laptop değişiyor geçen ay önerilen laptobu ise gömüyorlar. En iyiside kapatmak bu konuyu ama umarım bir daha forumdaki 1-2 kişinin sorununu genel sorun gibi gören bir insanla tartışmaya girmem.

Ya iyi de kardeşim şimdi gel düşünelim. İki laptop var biri diğerinden hem daha ucuz hem daha iyi niye öbürünü alırsın. GameGaraj X9t ile Excalibur G870 böyle bir durumda hemen hemen aynı fiyatta hatta GameGaraj daha ucuza satıyor malı da daha iyi neden ben şimdi Casper önereyim millete? G870 önermem için ciddi indirime girmesi lazım cihaz TV kanal sahibi 5060 laptopu 44K ya aldı o fiyata artık 4060 zor satıyorlar 5050 var şimdi bu fiyata ben G870 önerebilirim ama 52K ya Excalibur vs 55 GameGaraj olursa GameGaraj öneririm çünkü işlemcisi falan daha iyi adamların ekran kalitesi daha iyi daha kaliteli kasa... Hani ne bekliyorsunuz fiyat performans ürünü daha dişli bir fiyat performans ürünü olursa önerilmez. ASUS ROG, MSI Vector, Lenovo Legion falan değil ki G870 markadan tipini sevdiysen al diyelim.

Excalibur bu sene güzel iş yapmış hakkını yemeyelim ama f/p cihazı fiyat arttırmamaları lazım ve adamların önce tutmaları gerekiyor. Monster mesela burada sevilmese bile toplumda bir isim yaptı ona güvenerek fiyat arttırıyor adamlar. Casper yolun başında daha.

Yanlış bilgi bu, Casper bilgisayar sektörüne Monster'dan önce girdi. Bende gidip Casper alarak daha önce kullanmadığım bir marka almış olmadım yani onu anlatmaya çalışıyorum.

Casper pahalı laptoplarında metal kasa kullanıyor bunda da öyle o yüzden ucuzlatmıyor ddr4 ram ve Victus 15 soğutması sayesinde fiyatları böyle. Bu segmentte metal kasa laptop bulamazsın kolay kolay ve avantajı da var bunun.

Ben ilk Casper'ı 2008 2009 yılında kullandım bizim eve girişi 2005 2006 falan olmalı Monster'ın adı yoktu o zamanlar daha. İlk laptopunu yeni duyurdu.
Casper'ın ağı daha geniş bu yüzden Türkiye'de bulunabilirliği daha iyi. Monster daha önce başladı bu işlere deseydiniz yanlış bilgiden ceza yerdiniz ama o cümleniz ucu açık o yüzden sadece cevap vermek istedim. Casper bende isim yapmış bir marka ama forumlarda öyle değil maalesef. Bu onu da ucuz ürün satmaya itmiyor aksine çakallık yapıyor PTM vs. kullanarak laptoplarında. Her imajı kötü olan marka maalesef fiyatı ucuz yapmıyor maliyeti hesaplayıp kâr etmeye bakıyorlardır.

Kendimi tebrik edesim geldi ne güzel mesajlar paylaşmışım, bugüne de işaret çakmışım. Merhaba 1 yıl önceki ben.

Son düzenleme:
Ne yanlış bilgi Monster bu forum dışında görece daha temiz bir isme sahip. Ben clevo kasasını kullandım çok büyük bir sorunla karşılaşmadım 4 yıl boyunca. Casper'da bunu başarırsa fiyatlarını arttırıp yine de satış yapablilir diyorum. O yüzden önce lekelenen ismini kurtarmalı sonra fiyat yükseltmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…