İnceleme Casper Excalibur G870 neden alınmaz?

Bunu size kim önerdi? Ben önermezdim VA panel diye. Bu forumda da önermezler bunu ASUS diye sana.

Kendim aldım onu ilk defa monitör almıştım nereden bilebilirdim ki? Kalite marka diye güvendim 2 hafta dolmadan iade edebilirdim fakat ben ölü piksel testi yaptım ilk defa duymuştum ghosting olayını.

Kendim aldım onu ilk defa monitör almıştım nereden bilebilirdim ki? Kalite marka diye güvendim 2 hafta dolmadan iade edebilirdim fakat ben ölü piksel testi yaptım ilk defa duymuştum ghosting olayını.
Bende öyle Samsung Odyssey G3 almıştım ama merak etme sağlamdır bence monitör, sadece panel kısılmış VA panel. Bir de flat olsa tamam ama tüm curved modeller VA panel yaşadığınız sorun ne ?

Curved+VA panel ghosting olması normal öneri alsaydınız bizden söylerdik de bunu...

Monitör ile laptop bir mi? VA panel almışsındır. Ondan böyle problemler yaşarsın. Asus'un laptopları kaliteli.

Bende öyle Samsung Odyssey G3 almıştım ama merak etme sağlamdır bence monitör, sadece panel kısılmış VA panel. Bir de flat olsa tamam ama tüm Curved modeller VA panel yaşadığınız sorun ne?

Ghosting.

Monitör ile laptop bir mi? VA panel almışsındır. Ondan böyle problemler yaşarsın. ASUS'un laptopları kaliteli.

Laptop konusunu söyleme sebebim ne iade ne degişim ne de tamir ediyorlar.

VA panellerin çoğunda var maalesef. Ghostingle yaşamayı öğreneceksiniz.

Degişim ya da tamir etmeyede gelmiyorlar umarım hakem heyeti onaylanırda paramı geri alırım fakat sanmıyorum bu ülkede adalet yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…