İnceleme Casper Excalibur G870 neden alınmaz?

Degişim ya da tamir etmeyede gelmiyorlar umarım hakem heyeti onaylanırda paramı geri alırım fakat sanmıyorum bu ülkede adalet yok.
Tamir edilecek bir şey değil VA panelden dolayı öyle o.

Sizin için silip tekrar yükledim AIDA'yı umarım doğru yeri paylaşmışımdır.
Eki Görüntüle 2098764
Merhaba panelim, IPS paneller gerçekten iyi paneller.

Panel zayifmis, teşekkürler.
%45 RGB oranını mı diyorsunuz ? Açıkçası benim için ghosting olmaması ve dizi film izlemem yeterliydi ama tasarım gibi işler için baya zayıf. Gündelik işlerde G3 ile pek renk farkı hissedemedim ama evet fark var yani zayıf.

Çözümü yok mu fabrika hatası sonuçta.
İşte bu yüzden IPS paneller iyi panellerdir diyorum. VA ghostingli panel TN ise renklerde biraz sıkıntı. Gerçi benim panelde %45 NTSC yani zayıfmış lakin 3 ms en azından.

Monitörler konusunda tecrübem var biraz.

Bende yapmak istiyordum bunu ama üşengeçliğimden yapmadım. Benim kafamdakinden de daha detaylısını yapmışsınız, elinize sağlık. Bir iki oyun testi yapıp atabilirsiniz imkanınız olursa.

Bende yapmak istiyordum bunu ama üşengeçliğimden yapmadım. Benim kafamdakinden de daha detaylısını yapmışsınız, elinize sağlık. Bir iki oyun testi yapıp atabilirsiniz imkanınız olursa.
Valorant yükledim konuyu yazarken. Sonra üşendim paylaştım konuyu, yani ekleyeceğim öyle bir planım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…