İnceleme Casper Excalibur G870 neden alınmaz?

Hocam ben Excalibur da yaşadıgım sorunları söyledim bazıları almaktan vazgeçmişti kısacası hırsızlıgın bedeli az olsa müşteri kaybettirdi.

Ya bu youtube kanallarına gıcık kaptığim kadar bir şeye gıcık kapmıyorum.

"Sponsorum! Bu ürün fiyatına göre leş dahi olsa kazık fiyat dahi olsa size ballandıra ballandıra pazarlarım!" cümleleri başliktan dahi belli oluyor. İncelemelerin zayıf olmasını geçtim açıkca manipülatif değil mi bunlar? Adam en ucuz VA panel monitörü inceliyor ghosting az diyor. Utanmazlar.

Eskiden böyle değildi ya da bu kadar değildi...

Not: Genelleme yapıyorum, elbet içlerinden iyisi vardır. Herhalde.

Hocam ben Excalibur da yaşadıgım sorunları söyledim bazıları almaktan vazgeçmişti kısacası hırsızlıgın bedeli az olsa müşteri kaybettirdi.
Ben 2013 yılında DH'de anlata anlata dilimde tüy bitmişti her hafta bilgisayarın sorunları yüzünden destek alıyordum orada. Ne zaman önermesem Casper'ı beni Türk düşmanı ilan ediyorlardı o zamanlar Technopat sağ olsun birazda olsa milletin aklı başına gelmiş.

Benimki böyle anlaşılmadıgını söylüyordu ASUS.

Dosya Ekleri

• 20231211_133831.jpg
    536,6 KB · Görüntüleme: 75
Benimki böyle anlaşılmadıgını söylüyordu ASUS.
Ben genel olarak bu Türk malı ayağina milleti kazıklayanlar için (Öhm bilinenler) konuştum (Malum konu Casper adına) ama diğerleri de böyle evet. Bütün inceledikleri ürünlerde böyleler diyorum yani, marka seçmiyorlar.

Ha bu arada ağır ghosting olduğu çok belli orada haklısınız ama 2 sıkıntı var resminizde:
1) sadece o size gelen ürün öyle değil aynı model tüm monitörler öyle. Yani size gelen üründe "olmaması gereken ekstra bir sorun" yok.
2) Resminizdeki çift ufolar resmi yanlış çekmenizden kaynaklı.

Kameranın normalde ufoyu takip etmesi lazım ama sabit tutmuş.

Başka şekilde çekme şansım yoktu ayrıca marka sahibi sorun olmadıgını söylüyordu yani anlaşılmıyormuş.

Edit: bak unutmuşum.

İleri gidip ekliyorum. Bunların forum ayakları da olabilir. İndirimli içerikler kısmına falan dikkat etmek lazım.

Doğru bilgi veren adam bellidir. Matematik tek şey söyler sonuçta. Papağan gibi tekrarlayan kanaat önderi falan edinmeyin yani.

Hocam onu söylemeyin o "ayaklar" gelip beni bulur şimdi.
Ben konunun onaylandığına şükür ediyorum çünkü yukarıda paylaşılan içerikleri her ne kadar gizlemeye çalışsamda koca koca kanallar. Birinin direkt forumu var aman aman.

Ama kötü bir şey söylemedim yani kendileri hakkında. Konunun altındaki kötü yorumlar beni bağlamıyor.

Elinize sağlık detaylı bir inceleme olmuş.
Geç cevap verdim ama teşekkür ederim. Aslında biraz daha uzatıp oyun testi ve biraz daha fotoğraf ekleyecektim sonra vazgeçtim. Konu yeterince uzun oldu bir de şimdi de ekleyebilirim ekleyeceklerimi oyun testi içinde zaten tavsiye ettiğim inceleme videosunda var ona rağmen paylaşacağım ben.

Son düzenleme:

Asus'u diger iki markayla bir tutman sacma. Tabii ki kullandigin urun sorunlu olabilir ona bir sey diyemem.
Genel olarak Asus iyi bir marka. Kendim laptopunu kullaniyorum ve en basitinden 14 saatte %30'a dusmus sarji. 2-3 saat boyunca islemci agirlikli bir oyun oynamama ragmen cihaz isinmiyor, en azindan kasasi isiyi hissettirmiyor.

Monitorunde sorun yasayip laptopunu onermemen sacma acikcasi. Tabii ki her laptopu iyi demiyorum ama laptop konusunda iyi isler cikartiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…