İnceleme Casper Excalibur G870 neden alınmaz?

Model nedir ?

Laptopu sorunlu demiyorum YouTube'da gördügüm kadarını söyledim tek düşündügüm monitör e böyle yapıyorlarsa yani ilgisizligi ve tamir olayını yapmıyorlar acaba laptop alsam daha kötüsü olur mu diye düşündüm.

Modele göre ama Casper farkındaysan komple model fark etmeksizin yanıyor mesela. Asus böyle değil tabii ki. Şu an global olmayan marka ile global markayı zaten karşılaştıramam da Asus'un bazı modellerini ben almazdım şu an gaming kısmında.

Eğer pahalı bir teknolojik alet alacaksınız Türkiye şartlarında araştırmak ZORUNDASINIZ. Umarım birilerine rehber olur ve işe yarar. Elinize sağlık.

Şarj aletine bak.

Arkadaşlar işin içinde biri olarak söylüyorum bu makinelerden uzak durun.
180W vermemeleri lazım her şeyi geçtim. 100W Gpu yiyor Cpu ne çekecek ?

Eğer pahalı bir teknolojik alet alacaksınız Türkiye şartlarında araştırmak ZORUNDASINIZ. Umarım birilerine rehber olur ve işe yarar. Elinize sağlık.
Araştırsa ne olacak bir sürü bilgi kirliliği var ? Ben bu konuyu yazmak zorunda değildim mesela YouTube'de içerikleri görünce ve biraz gezince incelemeleri, yazma gereği duydum. Umarım dediğiniz gibi birileri görür almadan önce de ona göre alır cihazı ve iyi dileğiniz için teşekkür ederim.

Kendimde Red dead redemption 2 yükleyip bir ara görsel paylaşırım ama şimdilik bu videodaki değerler ile benim oyunlarda aldığım değeler birbirine benziyor yani güvenebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Garip bir şekilde Valorant denedim ekran kartını kullandıramadım ekran kartı kullanımı sürekli %50 değerlerindeydi bu yüzden ısınmadı cihaz bende paylaşmadım.

Son düzenleme:
Garip bir şekilde Valorant denedim ekran kartını kullandıramadım ekran kartı kullanımı sürekli %50 değerlerindeydi bu yüzden ısınmadı cihaz bende paylaşmadım.

İşlemci tabanlı bir oyun olduğu için normal.

İşlemciyi de kullanmıyor ki? God of War'a giriyorum mesela işlemci fırlıyor %100'e 40W değerlerinden aşağı inmiyor 50W falan sonra thermal yiyor GPU kullanmıyor garip bir şekilde. İşlemci kullanımı da aşağıda geziyor FPS sınırı yok oyunda.

Valorant'ta zorlayabildim işlemciyi herhangi bir FPS kaybı yaşamadım thermal yedi muhtemelen yine cihaz ama 200 FPS alıyorum genelde.
Maksimum 94 derece gördüm, genelde 80 ile 70 arası. 10 15 dakika arası oynamışımdır test haritası burası.

(Yukarıdaki test haritası değil)

Yakında meraktan Red Dead Redemption 2 yüklemeyi düşünüyorum, God of War'ı bitirdim silince yer açılacak yakında sileceğim böylece rdr 2 yüklerim. Ragnarök gelince artık alırım onu da oynarım muhtemelen. Red dead redemption 2 için bakalım gpu kaç derece görecek ? Thermal yiyecek miyim ? Göreyim.

Mesela Slime rancher 2 oynuyorum gpu garip bir şekilde 87 derecede sıcaklık limiti yiyor.
Soğuk bir odada da denemek istiyorum bunları ondan paylaşmadım tabii ki.

@bilmemem Hocam bu şarj aletinin benzeri Acer nitro 5 ile de mi kullanmış ? Bana mı öyle geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…