Casper Excalibur G870 RTX 4050 ekran kartı güncel driver hatası gitmiyor

Kekver

Decapat
RAM
16 gb
Ekran kartı
Rtx 4050
Anakart
CASPER BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ
İşlemci
İ5-1245H
Selamlar. Bilgisayarımda bir süredir oyundan atmalar başladı. Her girdiğim oyunda ya bir hata ile ya da siyah ekran ile oyundan atılıyorum. Hatalar inatla driverlerin güncel olmadığını söylüyorlar. Laptopın sürücülerini birçok kez sil-yükle-güncelle yaptım. NVIDIA App'tan onlarca defa denedim. Uygulama bana son sürüme güncellediğimi söylüyor ama hala aynı sorunu yaşıyorum. Bir türlü güncel sürücüleri kabul etmiyor oyunlar. Battlefront 2'den bir hata kodu bırakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim."Casper Excalibur G870"

Dosya Ekleri

• 20250621_172826.jpg
    20250621_172826.jpg
    199,2 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Bilgisayarımda bir süredir oyundan atmalar başladı. Her girdiğim oyunda ya bir hata ile ya da siyah ekran ile oyundan atılıyorum. Hatalar inatla driverlerin güncel olmadığını söylüyorlar. Laptopın sürücülerini birçok kez sil-yükle-güncelle yaptım. NVIDIA App'tan onlarca defa denedim. Uygulama bana son sürüme güncellediğimi söylüyor ama hala aynı sorunu yaşıyorum. Bir türlü güncel sürücüleri kabul etmiyor oyunlar. Battlefront 2'den bir hata kodu bırakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim."Casper Excalibur G870"

DDU ile sürücüleri silip tekrar yuklemeyi denediniz mi DDU ile kokten silipeski driveri de yukleyebilirsiniz belki otomatik guncelleme yapmistir o sebepten olmustur eski driver ile test edin.

Driverları güncelleyin sistem ekran kartını görmüyor.

Hocam arkadas yazmis zaten guncellemis fakat sorun devam ediyormus.
O zaman büyük ihtimalle aygıt yöneticisi üzerinden kaldırmış gibi veya hata mesajındaki gibi ekran kartı fiziksel hasar almış.

O zaman büyük ihtimalle Aygıt Yöneticisi üzerinden kaldırmış gibi veya hata mesajındaki gibi ekran kartı fiziksel hasar almış.

Fiziksel hasari oyle bir durumda verebilecegini dusunmuyorum aslinda muhtemelen yarim yamalak kaldirdi ve yarim yamalak yukledi bu sebeple de ekran karti gorunmuyor DDU ile silip yuklediginde tahminen cozulur cozulmez ise fiziksel bir hasar almis olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı