Patrick Batemann
Hectopat
Kesinlikle katılıyorum Casper parçaları toplayıp bir kasanın içine tıkıyor tek yaptıkları bu.Tabii ki Monster. Casper tek kelime ile
'' Berbat ''
Kesinlikle katılıyorum Casper parçaları toplayıp bir kasanın içine tıkıyor tek yaptıkları bu.Tabii ki Monster. Casper tek kelime ile
'' Berbat ''
İyi olsa biz de önerelim de iyi değil. Eminim o laptopu incelememişsindir. Ama ben baktım. Gerçekten berbat. Arkadaşım da memnun kalmadı ve bu Monster'i aldı. Şuan çok memnun.Babasının oğlu üretiyormuş gibi marka fanboyluğu yapanlara bakma kendi aldı diye en muhteşem ürün o olsun ve herkes onu alsın istiyorlar. Ben kasa kalitesi ve ısınma konusunda hangisi iyiyse onu alırdım. Monster'da olur Casper'da olur.
Kesinlikle katılıyorum Casper parçaları toplayıp bir kasanın içine tıkıyor tek yaptıkları bu.
Casper Excalibur G900.1075-BV60A Intel Core i7 10750H 16GB Fiyatı arkadaşlar hangisi iyi? Bana Monster iyi gibi![]()
Tulpar T5 V20.1.1 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook
Tulpar T5 V20.1.1 15,6" Oyuncu Bilgisayarı, Intel Comet Lake Core i7 - 10750H yüksek performans gösteren işlemcisi ile kalıpların ötesine taşıyor!www.monsternotebook.com.tr
HEPINIZE TEŞEKKÜR EDERİM.
Emin misin? Değil plastik. Sadece klavye kısmı öyle kalan her yer plastik.Casper'ın da kasası alüminyum hocam, ayriyeten Monster'da "parçaları toplayıp bir kasanın içine tıkıyor."
O kadar da abartmayın hocam. İkisi de lider firmalardan.Kavga falan yok. Casper alınmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.