Casper Excalibur RTX 3050 Ti laptop ne kadar eder?

Daha fazla  
Selam. Casper Excalibur bir laptopum var ve satmak istiyorum ama fiyatı tam kaç yazsam emin olamadığımdan size de sormak istedim.

PC'nin özellikleri:

Ekran kartı: RTX 3050 Ti.
İşlemci: i5 11400H.
Ekran: 144Hz 1920X1080.
RAM: 16 GB.
SSD: 464 GB.

Ayrıca yanında bir adet Preo soğutucu ve Logitech kol ile satacağım. Paraya ihtiyacım olduğu için hızlı satabileceğim bir fiyat olması önceliğim olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Casper Excalibur bir laptopum var ve satmak istiyorum ama fiyatı tam kaç yazsam emin olamadığımdan size de sormak istedim.

PC'nin özellikleri:

Ekran kartı: RTX 3050 Ti.
İşlemci: i5 11400H.
Ekran: 144Hz 1920X1080.
RAM: 16 GB.
SSD: 464 GB.

Ayrıca yanında bir adet Preo soğutucu ve Logitech kol ile satacağım. Paraya ihtiyacım olduğu için hızlı satabileceğim bir fiyat olması önceliğim olur.
16 -18 Bin lira Gibi Bir fiyata satabilirsiniz.

Çok hızlı satmak istiyorsanız sarı site üzerinden satın. 16.000 -17.000 gibi bir fiyata ilana girebilirsiniz. Resimler kaliteli olsun, ayrıca açıklama kısmına veya başlığa ürünleri tam olarak girin. Daha kolay alıcı bulabilir.

Çok hızlı satmak istiyorsanız sarı site üzerinden satın. 16.000 -17.000 gibi bir fiyata ilana girebilirsiniz. Resimler kaliteli olsun, ayrıca açıklama kısmına veya başlığa ürünleri tam olarak girin. Daha kolay alıcı bulabilir.
16-17'ye sıfır cihaz alınıyor farkında mısınız?

Peki soğutucu ve kolla beraber kaç yazayım yine 14 mü?
İlanlar genelde 15K dan başlıyor. 14.5K'ya koyun ilgilenenler olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı